Кандидатстване за новия сезон на Телерик академия през октомври


1
Някаква основателна причина за това на Home страницата ми да ми изписва "Кандидатствай сега", а не "ООП" и "JS-основи". Сърцето ми прескочи за половин секунда...Отговори2
Явно тази година ще има две издания. Променят политиката или нещо такова. Ще ми е интересно какъв ще е отговора.

от Quasar (100 точки)


1
И аз се зачудих като го видях.Попринцип , доколкото знам , новите сезони започват след като приключи някой , а настоящия се очаква да приключи някъде март месец 2017 мисля.

от Joro97 (110 точки)


2
В едно видео, в което презентираха официалното преименуване на Телерик в Прогрес, споменаха , че искат да разширят инициативата Телерик Академия. Предполагам, че затова са пуснали втори сезон успоредно с нашия. Но не знам дали ние, които искаме да си повишим примерно някой изпит от "Взет" на "Взет с отличие" ще можем да го направим към техния сезон на академията, защото за него не можем да кандидатстваме. Добре би било някой от организаторите да пусне официално съобщение за този предстоящия сезон от октомври 2016, предполагам ще се случи скоро.


0
Иначе би било много добре ако може от техния сезон да си поправяме оценките. Ще имам 2ри шанс за реванш на изпита по C# за напреднали  : D. Също така сега съм онлайн и дали бих могъл да кандидатствам за новия сезон присъствено защото сега не съм в София но до октомври би трябвало да съм студент там вече и това би било много добра опция тъй като искам да съм присъствено а може и да не ме поканят след първия модул. Като цяло има много въпроси и предполагам скоро ще постнат нещо официално : )

от Joro97 (110 точки)


2

 evilshadow <- Не се притеснявай, всичко е наред.

"ние, които искаме да си повишим примерно някой изпит от "Взет" на "Взет с отличие" " - > Ако си с текущ статус присъствено, за теб това означава, че като дойде съответният момент на откриване на курса, примерно, C# Advanced ще можеш да се запишеш онлайн, за този курс, и да се явиш повторно на изпита - за да го направиш от "Взет" на "Взет с отличие."

Относно текущият сезон - не се притеснявайте! Това е същото като в Software Academy, където след свършване на курс, примерно "C# Fundamentals", след месец-два, курса се преоткрива и нещата се повтарят (и по възможност подобряват - по-скоро в по-различен/добър формат на представяне), което бележи началото на нов сет/сезон.

P.S. Може да питате и лекторите за потвърждение, но смятам че тенденцията е точно тази.


от V.Profirov (1122 точки)