Гледане на презентаците без Интернет


0
Някой може ли да ми каже как може да гледам презентациите без да имам нет.Уж ги слявам ,но като отвори мозилата и се въри само две зъбни колела и не става нищо.Отговори5

Отваряш страницата на TelerikAcademy в Github през Chrome и си избираш хранилището на курса, който ти трябва. На README.md страницата е описана програмата на курса, като за всяка тема има материали. Кликаш на Slides и презентацията би трябвало да се отвори през rawgit. След това в края на URL-а, добавяш query параметър print-pdf до index.html:

https://rawgit.com/TelerikAcademy/Object-Oriented-Programming/master/Topics/01.%20Defining-Classes-Part-1/index.html?print-pdf

Този query параметър ще зареди CSS-а за принтиране и остава просто да принтираш страницата (Ctrl+P) и да я запазиш като PDF.

Източник:
https://github.com/hakimel/reveal.js#pdf-export


от PaperNick (494 точки)


2
Презентациите от миналата година би трябвало да са същите, можеш да свалиш тях те са на power point.

от kaloyanchost (60 точки)


-1
Мерси ,но ми се иска новите да гледам.

от KocePetrov (157 точки)


1

Здравей,

Презентациите са в HTML формат, като е използван hakim reveal.js framework можеш да прочетеш повече тук . Единственото за което се сещам е да експортнеш слайд по слайд презентацията в пдф и после да си ги сглобиш. За тази цел трябва да отвориш от сорс кода на избраната презентация index.html link към raw file в https://rawgit.com (пример тук ). Мисля че има и някакъв плъгин за линукс, който принти, но трябва да се разровиш допълнително.

Поздрави!

Ragingbull


от ragingbull (15 точки)