JavaScript основи


0

Здравейте,

Онлайн форма на обучение съм. Пропуснах датата за предаване на първото домашно по JS основи. Ако си предам останалите две домашни, ще мога ли да се ява на изпит или автоматично отпадам за този сезон?

Благодаря!
Отговори1

Вероятно може, но според мен трябва да предадеш всички останали домашни, а не "останалите две". Домашните са общо девет. Само за първото домашно е изтекъл срокът, в момента има активни 4 домашни в БгКодер и предстоят още 4.


от Pepi.Ka (922 точки)


0

За да не отварям нова тема, ще задам въпроса си тук, защото е свързан с първото домашно. Защо след като на първото домашно натисна бутон "Practice", въведа правилните парола и студ. номер, ми изписва Incorrect password (под полето за паролата) и Please answer all question (до Submit бутона). Някой друг има ли този проблем или това се случва само при мен?

Линк


от emilia98 (205 точки)


1
Здравей, причината е, че срокът за предаване на това домашно е свършил и вече не е достъпно за Compete режим. А паролата не е свързана с тази на юзъра, лекторите я знаят. Вероятно след края на курса ще е достъпно за Practice от всички.

от alfara (210 точки)

0
Благодаря много за бързия отговор, защото щях да си блъскам главата още! Кофти е, че не можем да се упражним и да тестваме как вървят задачите, които не сме успели да пратим, но какво да се прави...

от emilia98 (205 точки)