Изпит към курс "Основи на JavaScript"


11

Здравейте,   

Изпращаме ви предварителна информация за изпита към курс "Основи на JavaScript". До всички, допуснати до изпит, ще бъде изпратена покана за явяване до края на работния ден утре (1 юли 2016 г.)

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 4 часа, включва 3 задачи и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик“. Можете да изберете удобни за вас дата и час за изпита по „ Основи на JavaScript “, като регистрацията за избор на група ще бъде отворена на 2 юли (събота)* в профила ви в онлайн системата ни от 20:00 ч. нататък. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate а с нечетни – в Enterprise. 

Имате възможност да избирате между следните варианти: 

 • понеделник, 4 юли 2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • понеделник, 4 юли  2016 г., 18:00 – 22:00 ч.
 • вторник, 5 юли 2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • вторник, 5 юли  2016 г., 18:00 – 22:00 ч.

Важно:

 • Практическият изпит ще се проведе посредством системата за изпити "BGCoder" - [http://bgcoder.com/]. Решенията на задачите се качват в BGCoder по същия начин, както домашните. В началото на изпита, от Вас ще се изиска да въведете студентския си номер. Имайте го на разположение.
 • Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк -http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zipПриложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит. To следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „Основи на JavaScript“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни.

Очакваме ви 30 минути преди началото на изпита в учебните зали на „Академията на Телерик“. Моля да имате предвид, че курсисти няма да се допускат в залата 30 мин след началото на изпита.

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик“

*Изборът на група, който първоначално бе обявен на 1 юли от 20:00 ч., бе отложен за 2 юли (събота) от 20:00 ч. с цел да не съвпада с подготовката за изпит на вечерните групи в "Софтуерната академия на Телерик".
Отговори4
Кога ще е активно записването?

от rossi.bundeva (1059 точки)


8
Големи хейтъри сте! Толкова голям грях ли е това, че не съм видяла часа, че ми наблъскахте минусите.

от rossi.bundeva (1059 точки)

1
Да, има хейтъри... Аз например имах преди време дори отрицателни точки, само за 1 въпрос зададен.

от amens (110 точки)2

Датите не изглеждат много коректни:

 • понеделник, 4 юли 2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • понеделник, 4 юли  2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • вторник, 5 юли 2016 г., 18:00 – 22:00 ч.
 • вторник, 5 юли  2016 г., 18:00 – 22:00 ч.

Проверете за грешка :)


от angelovbg (55 точки)


0
Грешката е коригирана, извинявайте за неточността. 

от yanalukanova (2849 точки)


-1
До всички, допуснати до изпит, ще бъде изпратена покана за явяване до края на работния ден утре (1 юли 2016 г.)

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 4 часа, включва 3 задачи и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик“. Можете да изберете удобни за вас дата и час за изпита по „ Основи на JavaScript “, като регистрацията за избор на група ще бъде отворена на 1 юли (петък) в профила ви в онлайн системата ни от 20:00 ч. нататък. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate а с нечетни – в Enterprise.

Защо 2 дати с два еднакви часа, 2 групи ли ще са. Регистрацията за избор на група ще бъде отворена на 1 юли (петък) в профила ви в онлайн системата ни от 20:00 ч. нататък.
0

Най-вероятно изпитите ще бъдат:

 • понеделник, 4 юли 2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • понеделник, 4 юли  2016 г., 18:00 – 22:00 ч.
 • вторник, 5 юли 2016 г., 13:00 – 17:00 ч.
 • вторник, 5 юли  2016 г., 18:00 – 22:00 ч.


от venelingp (1371 точки)

0
Привет, бях допуснала грешка в часовете, вече е коригирана. :)

от yanalukanova (2849 точки)


0
Тези, които са на подготовката за изпита ще са на лекция когато е отворено записването... Дано да не изпуснем срока, ще свършим всички в понеделник от 13:00...

от amens (110 точки)


0
Променено е на 2 юли, 20 часа :)


0
Мерси, като го четох поправката не беше нанесена.

от amens (110 точки)


0
Неявяването на този изпит лишава ли ме от въможността да се запиша на JS-OOP, който е следващия JS курс? (онлайн съм)

от slganev (126 точки)


1

Здравейте,

Ако не се явите на изпита към курс "Основи на JavaScript", можете да запишете онлайн следващия курс и да се включите в ускорените направления. Кратка информация за ускорените направления можете да намерите тук: http://academy.telerik.com/academy/curriculum. Курсистите, които завършат ускорено направление, също подлежат на сертифициране при успешно преминаване на изпитите.  


от yanalukanova (2849 точки)

1

Здравейте,

Може ли да дадете по-подробна информация за тези 'Ускорени направления'? Възможно ли е да се получи сертификат за "Уеб Front-end разработка" при евентуален лош резултат по Основи в JS, чрез въпросните направления? Ще Ви бъда благодарен ако отговорите.


от georgi.yanev (10 точки)


-1
И да попитам аз, бях на Workshop и участието там дали ще се счита към оценката и евентуално някакви бонуси, по ощрения тъй де за всички били там.0
На този курс няма бонуси. На първата лекция го казаха.

от suzunov (321 точки)


0
Интересно ми е всички ли ще получим мейли (независимо дали сме допуснати до изпит или не)? Тъй като аз не съм получил (вероятно това означава, че не съм допуснат, макар че не виждам причина за това) .. 0
Пиши на academy@telerik.com за това.

от rossi.bundeva (1059 точки)

1

Здравейте,

Отговорихме на запитването ви по имейл, допуснат сте до изпит към курс "Основи на JavaScript". Моля в бъдеще при запитвания относно допускане до изпит да пишете до academy@telerik.com или telerikacademy@progress.com.

П.С. Възможно е както поканата за изпит да попадне в спам папката ви, така и да възникне техническа грешка при изчисляването на брой и резултати от домашните. Ако сте предали всички домашни към даден курс и не сте получили имейл/нямате опция за избор на група, съветваме ви да се свържете с нас, за да може екипът ни да разгледа вашия казус своевременно и да коригира евентуални неточности. Моля проверявайте и спам папките си за покана за изпит.

Поздрав,

Яна


от yanalukanova (2849 точки)0

Здравейте колеги, записан съм онлайн за курса, имам изпратени всички домашни до момента, но не съм получил имейл за записване за изпита. Писах на academy@telerik.com още в петък, писах и във формата за обратна връзка в сайта, отговор няма(пощата в двете регистрации е една и съща).

Някакви идеи или съвети?!? Благодаря предварително и успех на тези които ще се явяват :)
0

Здравейте, искам да попитам дали като са заети всички места за изпита на 05.07 от 18:00 часа, може да се явя тогава като не съм успяла да се запиша, защото по друго време ми е невъзможно?

Благодаря Ви предварително!0

Здравейте,

Илиян и Йордана, изпратихме имейли с отговори на запитванията ви. 

Поздрав и успех на изпита :),

Яна


от yanalukanova (2849 точки)


3
Успех , колеги :) Да го смачкаме този изпит0
Успех и от мен, надявам се че малко напредналите ще помагате.