[ООП - юни 2016] - График на защитите за отборни проекти - 12 юли 2016


7

Здравейте,

ТОВА е разпределението на защитата на отборните проекти във вторник, 12 юли 2016.

Всеки отбор ще има точно 5 минути да си представи проекта в зала 105 (която се намира до зала Ultimate) и още 1-2 минути за въпроси.

Препоръчително е целият отбор да участва, но и 1 участник от отбор е достатъчно, за да се представи проекта.

Нека всеки отбор спазва графика, защото няма как да чакаме отбори и да разместваме часовете.

На защитата в рамките на 5 минути трябва да покажете:

  1. Какво представлява и как работи вашето приложение
  2. Част от кода и адреса на кода в GitHub
  3. Активността на колегите си в GitHub
  4. Да кажете кои от колегите ви не са взели участие в отборната работа
  5. Задължително трябва да си качите отборните проекти в http://best.telerikacademy.com/

Поздрави и успех


в C# OOP от vesheff (3702 точки)


Отговори2

Здравейте,

Поради провеждане на вътрешно събитие, утре залите Ultimate, Enterprise и Light ще са заети. Това налага да преместим защитите на отборните проекти в зала 105, която се намира непосредствено до зала Ultimate.

Моля спазвайте графика, защото в залата ще може да се събере само по един отбор, което ще рече, че няма да можете да наблюдавате защитите на други отбори. Моля не се трупайте пред залата всички. Всеки отбор да си дойде в точния час.

Поздрави


от vesheff (3702 точки)


2
Само въпрос, до кога трябва да предадем проектите?

от Dido_Aint (577 точки)


6

Проектите трябва да са качени в http://best.telerikacademy.com/ иначе няма да ви признаем отборната работа.

Можете да работите непосредствено до защитата, но да не оплескате нещо в последния момент и да кажете "то преди малко работеше" :D


от vesheff (3702 точки)


1
Искам да попитам - а какво се случва, ако поради една или друга причина не успеем да се явим на защита? То не само, че проектчето не е "цъфнал-о и вързал-о", ама ... има ли смисъл в оставащите 3 дни, 1-2-ма души да се опитваме да добутваме нещата, ако накрая няма кой да дойде да го представи?

от Pikata (120 точки)


3

Едно от изискванията е да качим zip с проекта тук, в частта Deliverables, но в страницата на курса не виждам линк ( предполагам би бил по подобие на домашните ). 

Това може би е отпаднало като изискване ? 


от todorovh (2055 точки)


1
Мисля, че си прав колега! За сега няма такава опция в страницата на курса! Можеби утре ако добавят някакъв вариант да се качва .zip по подобие на домашните, ако не - тука само - http://best.telerikacademy.com/. Даже гледам, че вече сте го качили, така че успех на изпита утре! :)

от Pikata (120 точки)

0
И аз бх искал да знам това условие отпаднало ли е или ние не намираме къде да го качим.3

Здравейте пак! :)

Вече на 100% е сигурно, че отбор "Circe" - Online - планиран за 16:40ч няма да се яви на защита!

Причините (да сигурно ще звучи пак "тривиално") са комплексни! Можеби не е тука мястото за коментара, но защо пък не ... Ако започнем още от неуспеха със събирането на целия отбор, преминем през "несериозната" ни работа на половината, които се събрахме (първоначално 4 човека) (даммм - времето е малко, който е онлайнин ходи и на работа, домашни работи, проверки на тях, паралелен курс по JS, паралелни курсове в СофтУнито и т.н. ... ) впоследствие - първо едното момче се отказа за следващата година, после 'лидера' ни също се оказа, че не е допуснат до изпит по ООП и т.н. ... от останалите 2-ма, които останахме - на 12-ти нямам никакъв вариант да дойда на защита, нито пък Мартин ще може да дойде от Пловдив - така, че моля планирайте си графика без нас! :)

Все пак утре ще качим проекчето ни в Showcase системата http://best.telerikacademy.com/, и като гледам към момента най-вероятно няма да покрием 100% от изискванията по проекта! Не знам дали ще го вземете в предвид, но молбата е - да не ни "отсичате" главите от краката! :)

Поздрави и успех на всички колеги!


от Pikata (120 точки)


0
Няма ли вариант да презентирате онлайн през Скайп?


0
Мерси за идеята! Проблема е, че въпросния ден ми е плътно ангажиран, около 14 часа през деня в най-добрия вариант ще имам достъп до Интернет само през телефона, а Мартин също каза, че му е невъзможно. Останах с впечатлението, че идеята за защитата е лично да можем да покажем кое, как и защо е направено по този начин, както и да отговорим на допълнителни въпроси, които непременно ще изникнат. А сега за 10 мин. презентация не виждам и смисъл сам да ангажирам нова дата, зала, време на изпитващите и т.н. ... то времето никога не стига! :)

от Pikata (120 точки)