Неиздържан входен изпит


2

Здравейте.

Бях на предварителния входен изпит вчера.

Няма да коментирам резултатът ми понеже е покъртителен.

Интересува ме има ли обявена дата за втори опит за да се подготвя по-добре или следва тепърва да се разбере и в сайта ли да следя за тази информация или ще бъдем информирани по e-mail ,да не взема да изпусна.

Благодаря предварително
Отговори1

Следващият сезон на академията започва през октомври, което значи, че следващите входни изпити ще са през септември - октомври. Повече информация може да видиш ТУК : )

Входният изпит не е толкова лесен, колкото всеки си мисли. Трябва си подготовка, ако нямаш опит в компютърните среди или не си решавал много логически задачи


от tabula (2134 точки)


3

Напълно съм съгласен.

Подцених изпита и за това сега ще си налягам парцалите да уча. :)
0
Нали и аз се явявах за 3 път, но се притеснявай и да не се класираш присъствено имаш шанс за он лайн, при мен беше така и двата пъти, предполагам и третия.1
Според точките ми и онлайн няма да ме вземат.


0
За записване online не се изисква явяване на изпит. Единственото изискване за явяване на изпит, за записалите онлайн, е да се предават домашните работи. 

от Slavka74 (436 точки)


1

Здравейте, 

Изпита не беше изобщо лесен, аз лично бях доста изненадан от IT теста, където имаше доста специфични въпроси от HTML5, CSS3 & C# OOP, което лично на мен не ми се струва нормално за входящ изпит, но щом организаторите са преценили така ще трябва да се подготвим по-добре за изпита на есен :) Ще бъде хубаво да се даде малко по-детайлна информация относно какво ще включва изпита есента, тъй като информацията на уеб страницата не е много актуална и ще бъде полезно, за да знаем на какво да четем. Успех на всички на есен и честито на издържалите изпита :)


от ragingbull (15 точки)


1

Колко точки са необходими, за да си издържал изпита? Защото при мен се появява информация единствено с точките ми, но не и дали съм го взел или не. А и също няма ли да обявят някакво класиране?

Благодаря! :-)


от GMitev (25 точки)

0

Oтоносно информацията си е достатъчно актуална, всички сме минали през въпросите, които ги няма в подготовката - все пак няма смисъл да ни дадът абсолютно всичко на готово - едно от нещата в академията, които ще научиш е да си търсиш сам информация и ресурси, защото в някой случай няма как да се покаже абсолютно всичко, а и ще ти е полезно за напред : ).

Относно въпроса на GMitev - няма някаква граница за достатъчни точки, с които да се каже това е минимума - зависи от общото представяне. Обикновено изпитите, който са редовни - в тях се изкарва и средния резултат на всеки модул. Но грубо с 65+ точки си вътре 100%, ако взема предвид резултатите от 2та сезона, в които съм участвал, но не лежи на това рамо, а се подготви за да си спокоен : )


от tabula (2134 точки)2
И аз имам въпрос относно входният тест. Мога ли да нося със себе си лист и химикал?1
Да, може. Калкулатор също, но не и да ползваш телефон като калкулатор.

от cuki (7696 точки)