Неприсъствено обучение


2

Тъй  като, нямам възможност да присъствам на лекциите, трябва ли да се явявам на входящ изпит за да карам курса онлайн и ще бъда ли допуснат до изпит в края на Модул 1 и 2?

Благодаря предварително!
Отговори1

Здравей, 

доколкото знам, за да караш онлайн не трябва да се записваш на входящ изпит. Но пък трябва да си пишеш всички домашни задължително, за да те допускат до изпитите ;)


от Dido_Aint (577 точки)


2
За да караш академията онлайн не е нужно да се явяваш на приемен изпит. Трябва да се записваш онлайн за всеки отделен курс и да предаваш всички домашни, за да те поканят на изпит. Изпитите не са след модул 1 и модул 2, а след всеки отделен курс от модулите.

от ssslavev (155 точки)


1
Това, че не можеш да присъстваш, не значи че не можеш да караш академията и присъствено, просто няма да имаш бонуса за присъствие

от magadisho (823 точки)


0
За да запишеш онлайн не е необходимо да се явяващ на входящ изпит. 
За да бъдеш допуснат до изпит при онлайн обучение трябва да си направил всички домашни за текущия курс (и съответно да проверяваш домашни на колеги - това обикновено бива изяснено във 1вите лекции на всеки сезон). За присъствените това не важи - те биват допуснати по default. За сега правилата са такива - вероятно няма да се променят и през следващия сезон. 

от StoikoNeykov (2621 точки)