Големи и средни фирми които пишат на ASP.NET MVC в София?


1
Здравейте , исках да знам кои са големите и средни фирми които пишат на ASP.NET MVC в София. Намерих едно класиране на фирмите по големина но в сайтовете им не става винаги много ясно на какво пишат , а и като търсиш отделни фирми те не пишат за тях си ние сме големи или ние сме малки. Затова исках да разбера дали знаете просто така от обща култура кои са големите и средни фирми.Отговори1

Здрасти колега. За да се знаят тези фирми трябва да се нарпави някакво проучване и то като се има предвид колко е интензивен пазара трябва проучването да е направено скоро. Според мен едва ли някой си е играл да прави такова проучване и да ходи по фирмите и да пита Вие колко човека имете персонал. А това за общата култура ма уби :Д. От обща култура мога да ти кажа, че никът ти ме кефи :Д. А мога ли да попитам как от минималната работна заплата стигна до средните и големи фирми в София ?

"Явил съм се на 30,40 интервюта досега и съм решил 80-90% от въпросите на тестовете които са ми давали на тях .Кажа ли че искам 500,600 заплата взаимоотношенията ни с фирмите приключват."

Това когато си се явявал в средна, или в голяма фирма беше, че ми е интересно просто така от обща култура питам ?


от nerazzul (325 точки)