КПК след Компонентно тестване


3
Здравейте,
Не съм взел "Компонентно тестване със C# "
и получих съобщене,че не мога да запиша "Качествен програмен код - част 1 "Значи ли това, че не мога да се явявам на следващите изпити?Как мога да продължа напред?Отговори0

Запиши се онлайн. Пращай си домашните и ще те поканят за изпита. 

Не съм сигурен, но в по-късен етам може пак да те поканят присъствено, ако покажеш добри резултатие в следващите курсове.


от SexPistols (786 точки)


1
Аз съм записан online

от mishostef (56 точки)


0
Колега, мисля че все още не е отворено записването онлайн. За това не ти дава да запишеш.

от Doubleshot (429 точки)


4

Мисля, че едни от трейнърите спомена в началото на курса, че след тези изпити записването става само при взет изпит.

Това се отнася както за присъствено така и онлайн. Отнася се и за Javascript направлението.


от bMedarski (60 точки)


1
.. и аз имам подобна ситуация  - активно е записването онлайн , но като кликна и ми изплюва ,че има изискване да съм взел изпита по Комп.Тестване...

от go6ooo1212 (70 точки)


2
В началото винаги го има това изискване. След ден два ще можете да го запишете. И наа предишните курсове беше така

от p_a_v_el (454 точки)

1

Дано :))))

Защото и аз не мога да го запиша, а ми се ходи на изпит.


от ilian82 (568 точки)12

Здравейте

"Компонентно тестване със C#" беше последният курс, който би могъл да се запише без никакви покрити курсове. Оттук нататък ще е нужно да имате взети предишните курсове. Тоест за следващия курс от C# трака (КПК 1) ще ви е нужен "Компонентно тестване със C#" поне със взет. Това се прави с цел да имаме досатъчно подготвени курсисти, които разбират материала предаден до момента.

"Компонентно тестване със C#" е и началото на така наречения fast-track. Това дава възможност на хора с предишен опит да пропуснат първите три месеца и да се включат направо в този курс и накрая да вземат сертификат. Всеки един от вас, който не е взел даден изпит ще има възможността да го вземе в следващия сезон, който започва през октомври.

P.S. Същото важи и JS трака 

Поздрави 


от vesheff (3702 точки)


5

Това е хубава идея, но не изцяло. 

Според мен би било по-добре, ако имаш право на един невзет или нещо подобно, защото човек като се издъни на някои изпит се амбицира двойно повече, поне при мен е така, и няма търпение за следващия изпит за да се представи много по-добре. А по този начин, който е сега не го допускат до изпит, за него сезона свърши. И така си губи възможноста да се поправи. Да може да се гледат лекцийте и като не си записал курса, ама не е същото, като не си на изпит.

И някои, ще каже, че може да се поправи другия сезон. Да така е, но не е същото като след невзет изпит. :))))


от ilian82 (568 точки)

1
Кофти, поне аз не съм разбрал че няма да може и онлайн да се запише. Нямах възможност да се явя и сега ще качам януари месец. Поне през това време може да изкарам front-end направлението.

от Doubleshot (429 точки)