Въпрос за оценките от отборната работа.


2

Здравейте.

В началото на курса ни се каза, че от отборната работа ще могат да се вземат най-много 30%, което по мои сметки се падат 30 точки, тъй като максималната оценка е 100 точки. Сега като излязоха резултатите от отборната работа, виждам че максималните точки са 14, а това не са 30%, а 14%. Също и на курса по ООП имаше подобно разминаване. Казаха, че ще дадат най-много 10%, а максималния брой точки беше 21. Може ли някой да разясни по какъв начин се смятат тези точки, че не намирам логиката.
Отговори3
Точките от отборната работа нямат общо с процента от крайната оценка, който носят. Тоест, ако имате 7/14 точки, а отборната работа носи 30% от крайната оценка, това ще са 15 точки (от 100) в крайната оценка за курса. По същия начин изпитът е 300 точки, но носи 60% от крайната оценка, тоест 150 точки на изпита са 30 точки в крайната оценка.

от topalkata (6442 точки)


5
Ползвам темата, за да попитам: Има ли начин да получим някакъв конкретен feedback за отборната работа- какво сме и какво не сме направили като хората, за да знаем. Нали идеята е да се учим от грешките си :)2
Това е много добра идея. Наистина 2-3 изречения ще бъдат достатачни , за да можем да си вземем поука занапред!

от EmoTodorov (40 точки)