Проверка на резултатите след приключил входен изпит


0

Здравейте!

Интересува ме мога ли да си разгледам теста и да видя кои са ми грешките след приключил изпит и публикувани резултати. 
Отговори3
Принципно не ги дават да се видят, но да си влязал е важно. Като влезеш и почнете курсовете, ще разбереш, че резултата на входа ти е най-малкия проблем :) 

от Dido_Aint (577 точки)


0
Ако не успееш от първия път можеш ли да кандидатстваш пак на следващия прием? И какво точно имаш в предвид, толкова ли е трудно обучението в академията? 

от Koko2006 (22 точки)

0

Доста по-трудно е от входния изпит просто. И не е нещо на което да обръщаш прекалено внимание. А щом съм се хванал да ти пиша, а и още не съм отпаднал, значи все пак е поносимо. Не се притеснявай. Аз просто не бях се занимавал с програмиране преди академията, и ми беше доста трудно особено в началото. Но както казват и лекторите в академията, и всички, които се занимават с програмиране - програмисти стават тези, които са най-надъхани и най-много искат. То е за всяка професия като цяло - всеки тръгва с някакъв талант и умения, но здравата работа му е майката и постоянството ;) 

а за кандидатстването, и да не вземат присъствено сега, може да кандидатсваш колкото си искаш още пъти за вбъдеще. А да се запишеш и онлайн винаги може ;)


от Dido_Aint (577 точки)