Изпит към курс "JavaScript приложения"


7

Здравейте,

 

Изпращаме ви информация за изпит към курс „JavaScript приложения“. До всички, допуснати до изпит, бе изпратен уведомителен имейл.

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 6 часа, включва 1 задача, и ще се проведе във вторник, 4 октомври 2016 от 14:00 до 20:00 ч. Групата за изпит ще бъде само една и ще бъдете автоматично записани в нея. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate а с нечетни – в Enterprise.

 

Важно:

  • Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“Приложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит. To следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

 

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

 

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „JavaScript приложения“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

 

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни .

  

Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в учебните зали на „Академията на Телерик“. Моля да носите документи за самоличност

 

Моля да спазвате часовете, в които са се записали и да имате предвид, че курсисти няма да се допускат в залата 30 мин след началото на изпита.

  

 

Поздрави и успех!
Отговори3

Имам предложение да се пусне някаква инструкция за проверяване на изпита. Защото моята работа например за да се провери отсреща човека трябва в конзолата:

1) да влезне в root директорията

2) да напише npm install

3)да влезне в public директорията и напише bower install

4)да се върне в root директорията и напише npm start

та реално да види какво съм направил.

Пиша това защото разбрах,че има хора които са преместили bower.json в основната(root) директория


от Iliangogov (216 точки)


1

И аз се чудех дали хората ще знаят какво да направят, за да подкарат app-a. Аз не съм местил файлове. Всичко си е в public. В последния архив, който качих, забравих да добавя един REEEAAAAD MEEH.txt, както бях направил за първия.

Иначе аз бих предложил една конзола за root и една за public. През едната палиш npm, през другата - bower. Накрая затваряш последната.


от Bruno (921 точки)

1
Това наистина беше объркващо. В края на изпита попитах къде трябва да е bower. Отговорът беше в public. Аз лично бих опитала и в двете 
2
Има хора, които са ползвали node_modules и в public папката, та пишете npm install и във public фолдърът :)4
Ами значи ще си проверяваме къде има package.json и bower.json и пускаме съответния install, в съответната папка. То за това ще се проверява по този начин изпита, тъй като има много различни начини да се направят нещата. :) А пък и все поне един от прверяващите ще успее да го подкара. 

от polya_vi (92 точки)


2
Ами ако проверяващите са на нивото, каквото трябва да си до този момент, няма да има проблеми, кое къде е ;) ще видим де

от Dido_Aint (577 точки)


1
Не знам какво се случи, но точно като си изтривах папката bower_components от public/ си затрих и от там bower.json, но не съм разбрал и съм го пратил без bower.json.. Надявам се да не е проблем, в този случай просто ще трябва да се разгледат какви неща се викат в index.html или какво гърми в конзолата ако е стартиран сървъра.

от KrasiKoziroga (426 точки)


0
Ще го имам предвид ако видя нещо подобно. Може и при други колеги да се е получило 

от Mirka (1454 точки)


1
А някой знае ли кога ще започне оценяването? Забравих да питам трейнърите вчера.

от Bruno (921 точки)


2
Сигурно след изпита по КПК, че да може после да се оценяваме на спокойствие и по двете, а не да претупаме сега едното, защото сме на изпит в петък :)

от tabula (2134 точки)

2
До ден, два ще започне, но ще имаме време до вторник за оценяване

от Boriow (287 точки)