Направление Front End Developer


4
Здравейте, забелязах че автоматично бях записан за следващите курсове: Шаблони за Дизайн и Бази Данни и SQL, но не ми е ясно кога ще е достъпен изборът за записване за това направление (Front End Developer), като лично аз целя да го карам онлайн, таа някой ако е информиран кога ще е достъпно записването?Отговори4
Най-вероятно, след публикуването на резултатите от изпита за курса "JavaScript приложения 2016", тъй като все още има активно оценяване за него. ;-)

от david_mavrodiev (5355 точки)


0
Някой може ли да вкара малко яснота за това кога започват курсовете от Front-end трака (UX design, Photoshop и Рязане на сайтове). Ако не ме лъже паметта по програма трябваше да са започнали. Тък като този трак не изисква да са взети нито КПК, нито Бази данни, така се получава голяма дупка (изчакване) от страна на хората, които не се занимават със C#, а само с JS. Ясно е, че trainer-ите имат голяма заетост и че като цяло C# в академията се радва на по-голям интерес (не и от моя страна), но все пак никой нищо не казва или поне не е стигнало до мен. Благодаря!

от Absend (777 точки)


5
В сряда от 18 часа ще има лекция относно траковете. Предполагам тогава ще се разбере кога започва Front-end трака.


1

Аз лично получих майл за представяне на бъдещите курсове в сряда (19 окт) от 18:00 в Enterprise. Вероятно след това ще може да се записваме. 

** Вероятно се отнася само на курсисти от пролетния прием. Зная, че на новите колеги им е много интересно също, но вероятно ще си имат такова представяне, като му дойде времето.


от StoikoNeykov (2621 точки)4

Искате ли да научите повече за различните специалности в „Софтуерната академия на Телерик“ и за професионалните възможности, които те предоставят? Заповядайте на специално организирана лекция, по време на която лекторите в направленията ще ви разкажат за учебната програма и материала във всяко едно от тях.

 

Какво:  Представяне на направленията в "Софтуерната академия на Телерик"

Кога: 1октомври (сряда) 2016 г., от 18:00 ч. – 20:0ч.

Къде: зала Enterprise

 

Очакваме ви!


от david_mavrodiev (5355 точки)


3
Дано да има и запис :)