Разпределение по тракове и сертификати!


9

Здравейте,

Бих искала да попитам кога ще имаме реална информация относно траковете в Академията?

Реално сега би трябвало да започне Front-end трака, обаче няма никаква информация нито активни курсове към съответното направление. Предполагам представянето на различните специалности ще е скоро, тъй като разделянето идва след настоящите два курса.

Чуват се слухове, че няма да има QA трак, реално обаче на откриването на сезона присъстваше в презентацията, както и в учебната програма. До скоро ни се казваше, че подробности относно Quality Assurance технологиите може да научим, ако запишем този трак. Поради тези причини аз, както предполагам и други колеги, съм се насочила имено към това направление. Разбрах, че на откриването на есенния сезон дори QA трака не е присъствал в презентацията и е кажи речи сигурно, че няма да го има. Когато е обявено от самото начало го разбирам. Нясно съм, че това е единственото направление, което се води от други трайнъри и предполагам е доста по-сложна организацията. И въпреки всичко се надявам се да се състои QA трака, както е предвидено по програма.

Не бих искала да остана грешно разбрана, аз пиша с уважение и благодарност, осъзнавам че обучението е напълно безплатно и какви безценни знания, умения и практика придобиваме, оценявам всичко това!

Просто искам да разбера какво ще се случва този сезон?

Ще има ли QA трак и възможност за взимане на сертификати към това направление? В случай, че няма да има ще се предостави ли възможност на курсистите от настоящия сезон да се подготвят индивидуално и да се организират изпити по трите специализирани предмета с цел да се защитят изискванията за Сертификат QA инженер?

Кога започва Front-end трака и ще има ли промяна в програмата, курсовете и изискванията за Сертификат за Front-end разработчик? Колко са допустимите изпити, които не покриват изискванията (например само Взет!, вместо Взет с отличие!), но биват компенсирани с поркити някои от изброените изборни дисциплини?

Като цяло преди време бях отправила подобна молба да се актуализира информацията за изискванията в отделните направления тук, но за сега няма резултат.

Благодаря предварително,

Поздрави :)
Отговори3
Днес Марто каза на лекцията, че ще ни разяснят нещата скоро (май каза в понеделник). Ще получим мейл днес или утре кога ще бъде. На лекция ще ни обяснят какво ще се учи в траковете и кога започват.