[ИЗПИТ] Бази данни и SQL


7

Здравейте, 

Изпращаме информация за изпита към курс "Бази данни и SQL". До всички, допуснати, бе изпратен уведомителен имейл.

Практически изпит 

 Изпитът е с продължителност 8 часа и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик“. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номера ще държат изпита в зала Ultimate,  а с нечетни – в Enterprise

 Дата и час на провеждане: вторник, 8 ноември 2016г. от 13:30ч.  

 Важно: 

  • Моля да качвате решенията на изпита като прикачен .zip архив в студентската система, преди крайния срок за предаване. След изтичане на срока решения няма да се приемат. 
  • Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк -http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Приложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит. То следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).  

В деня на изпита: 

 Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина.  

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси. 

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по „Бази данни и SQL“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни. 

Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в учебните зали на „Академията на Телерик“. 

Моля да носите документи за самоличност.  

Моля да спазвате часовете, в които са се записали и да имате предвид, че курсисти няма да се допускат в залата 30 мин след началото на изпита. 

Поздрави и успех! 
Екипът на „Академията на Телерик“


в Databases от vesheff (3702 точки)


Отговори3
Какво точно ще включва изпита?

от T150K (25 точки)


2

Погледни от миналата година. Има видео с подготовка на Ивайло. 

Ако е същото, ще включва Database First, попълване на базата през C#, разни native SQL заявки, Code First и още няколко задачки.
2
За пореден път не прочетох условието както трябва   $%@№!*§€%(§*)(€%$§№$...     %$§€№@*.

от Boray (666 точки)


2
Споко колега, и на мен ми се случва постоянно... :-))) Всеки път имам едно на ум, че съм се прецакал сам миналия път и пак чета през редовете... :-) Не знам, някаква терапия трябва сигурно... ;-) 

от jorosoft (945 точки)

6

Не знам какво си объркал, но аз първия един час решавах Code first задачата като Database first, ако това те успокоява :D


от georgivelikov (1844 точки)