[ИЗПИТ] C# Основи


1

Здравейте,

Изпращаме ви информация за изпита и онлайн теста към курс „C# основи“. До всички, допуснати, бе изпратен уведомителен имейл.

Онлайн тест

Онлайн тестът ще се проведе в тестовата система на „Академията на Телерик“, ще е с продължителност 60 мин. и ще включва 50 въпроса. Тестът ще е активен от 09:00 ч. на 5 ноември (събота) до 23:59 ч. на 6 ноември (неделя) 2016 г., като можете да се явите на теста в удобно за вас време в посочения часови диапазон. Можете да положите теста от вкъщи или друго предпочитано от вас място извън сградата на „Академията на Телерик“.

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 5 часа, включва 4 задачи и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик“. Можете да изберете удобни за вас дата и час за изпита по „C# основи“, като регистрацията за избор на група ще бъде отворена на 5 ноември  (събота) в профила ви в онлайн системата ни от 12:00 ч. нататък. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate а с нечетни – в Enterprise.

Имате възможност да избирате между следните варианти: 

  • сряда, 9 ноември 2016 г., 10:00 - 15:00 ч.
  • сряда, 9 ноември 2016 г., 16:00 - 21:00 ч.
  • четвъртък, 10 ноември 2016 г., 10:00 - 15:00 ч.
  • четвъртък, 10 ноември 2016 г., 16:00 - 21:00 ч.

Важно:

За да положите теста е нужно да влезнете в тестовата система на „Академията на Телерик”. За да достъпите теста, са ви необходими потребителското ви име и паролата ви в онлайн системата на „Академията на Телерик“.

Практическият изпит ще се проведе посредством системата за изпити "BGCoder". Решенията на задачите се качват в BGCoder по същия начин, както домашните. В началото на изпита, от Вас ще се изиска да въведете студентския си номер. Имайте го на разположение. Парола за достъп до изпита ще получите на място в залата от квесторите.

Изтеглете и инсталирайте на свой лаптоп AntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк -http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zip. Приложението следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail). Приложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит.

В деня на изпита:

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници.

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси.

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита.

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни.

Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в учебните зали на „Академията на Телерик“. Обяснения и уточнения относно изпита ще започнат 10 минути преди обявеното начало.

Поздрави и успех!
Отговори2

Теста вече е активен, извиняваме се за забавянето. 

П.С. Срокът е удължен до 23:59


от Stev3n (2877 точки)


1

Може да го промените в оригиналния пост.

Just a suggestion...


от Krum_Savov (31 точки)

1
Ами да, но този текст едва ли някой ще го чете наново, а и е получен вече като мейл... Отделно, колегата Стивън обяви удължаването на срока и във фейсбук групите. :) 
Поздрави и успех!

от tonyblaze (35 точки)2
Понеже съм с Mac какво да направя по въпроса с anticheat системата?

от p_lakov (60 точки)


1
Хората с не-Windows им записваме username–ите по време на изпита. Така знаем, кой да не наказваме за не пуснат anticheat и кой да гледаме повече :)

от cuki (7696 точки)


1
Здравейте поради актуализация на елетроната ми поща и невъзможност за достъп до старата ми.Как мога да разбера дали съм допуснат до изпита?0
Допуснат си. Утре ще ви излиза избор на групи в системата.

от cuki (7696 точки)

0
утре или в събота?

от tinman (481 точки)1
Здравейте, искам да попитам защо не съм получил емайл? от домашните ми липсват само последната за HTML и Arrys, възможно ли е това да е причината?0
Ако си онлайн условието за допускане до изпит е да имаш предадени всички домашни.

от olebg (598 точки)

0
Допуснат си до изпит, поради някаква причина излиза, че имейла ти е невалиден и не можем да ти пратим мейл. Виж дали си използвал правилния имейл в профила си.

от Stev3n (2877 точки)1

Здравейте,

Какви са условията за допускане до изпит ?
1

Здравейте,

Понеже все още не е изтекъл крайният срок за предаване на домашните по Цикли и Масиви, това означава ли че ако са предадени в срок ще получа покана за изпит?

Благодаря предварително!

Поздрави,


от boyadzhievs (20 точки)


1
Ако си предавал всички домашни до тук , без тези двете би трябвало да те поканят :)

от encho.enevski (316 точки)

1
И аз не съм ги предала, но имам мейл за изпита.

от Pessinger (50 точки)


1
Добре това е супер странно, досега съм пращал всички домашни без последната за масиви, а нямам пратен имейл, това означава, че няма да се явявам на практически изпит ли ?

от ridikk (15 точки)


1

Boarder lane въпрос. Ще продължи ли теста 60 минути ако го започна в 21:40 примерно?


от Krum_Savov (31 точки)


0
Не би трябвало да имаш проблем. Доколкото разбрах часовото ограничение е за започване на теста, а не приключване. Тоест, би трябвало да можеш да го започнеш и в 21:59:59 и да го направиш на теория :)

от mkanovski (552 точки)


0
Тези, които са онлайн, нямат карти за достъп. Те как влизат за изпита? Чакат портиера или някой друг да ги пусне?1

Здравей, 

Обикновено на изпит вдигат "бариерите" и всички могат да влизат в сградата.


от niya.omerska (262 точки)

0
Благодаря!2
Здравейте, в момента в тестовата система ми изписва, че няма тестове за мен, само при мен ли е проблема?

от geiff (457 точки)


1

Здравейте,

И при мен е така.2
И при мен е същото. Писах бърз имейл на академията, дано има реакция скоро.

от tinman (481 точки)1
Къде мога да положа онлайн теста? В тестовата система не ми излиза нищо, а пише, че от 9 часа днес ще бъде активен.0
Да при всички е така, вероятно имат някакъв проблем, но скоро ще го отстранят и ще може да направим теста.

от c.karadjov (199 точки)