Visual Studio 2015 Community не се пуска!


1
Здравейте, от 2-3 дни като цъкна върху Visual Studio-то ми изписва, че е минал 1 месец и не мога да продължа напред. Има само бутон за изход... търсих в нета, обаче навсякъде .iso файловете не инсталират всички компоненти и не мога да отварям С++ проекти от университета...за С# става иначе, но ми трябва и за С++. HELP! :|Отговори2

Колега, за да продължиш да ползваш безплатно VS Community трябва да си направиш юзер и да се логнеш. Дава ти съобщение, че ти е изтекъл trial периода, защото го ползваш без да си се вписал с юзер.


от mkanovski (552 точки)


0
Пробвах 3 пъти да се регистрирам и въпреки, че получавам кода и го въвеждам ми дава "Incorrect Code Entered" и дотам.

от MegasXLR (15 точки)

1
На този екрай, който си постнал по-долу, там където е бутона Sign In, малко след него на същия ред има Sign up линк в син цвят. Цъкни там и си направи юзер. Когато си направиш юзер, цъкаш бутона Sign In на същия този екран и се логваш.

от mkanovski (552 точки)1

Здравей,

горе в дясно трябва да имаш едно червено флагче. Като го цъкнеш ти излиза прозорец на който ти пише да си въведеш потребителско име и парола и мисля после ти изписваше някъде да кликнеш, за да продължиш. Цъкни флагчето и там си пише, че не съм сигурна как беше точно и аз преди седмица бях така.


от zlato7 (45 точки)


0

Ами, аз имам само този екран и заради него нищо не мога да цъкна друго :)

http://i.imgur.com/1THmZtb.png


от MegasXLR (15 точки)


1

Реших да пробвам да си създам юзер през телефона и, уви, взе, че стана :Д

Просто ми иска мейл и парола (а през компа искаше и смс код, който винаги даваше, че е грешен). Логнах се и всичко си работи, мерси за отговорите :)


от MegasXLR (15 точки)