Оценяване на домашни


0
Имам следния проблем - след като оцених успешно една домашна, малко по-късно реших да оценя втора (тъй като, както е известно, е желателно да оценим поне три домашни), но системата ми изписа, че няма дамошни, които да мога да оценя, че трябва и аз да имам изпратена домашна и т.н. (аз, естествено, имам пратена домашна, а и вече съм дала една оценка за чужда)... В какво може да е проблемът?Отговори0
Аз успях да предам и да оценя домашните, но явно има някакъв проблем, защото като натисна на оцени коментар(за момента нямам коментари) и ми излиза " Грешка, срокът за предаване на домашно за лекцията CSS Overview не е изтекъл".

от Vlaev (155 точки)


0
Така като гледам, срокът е удължен. Явно това е причината.

от PTSbg (185 точки)

0
О, явно това удължаване на срока е причината, да.

от V.Saracheva (65 точки)


1
Момчета, погледнете крайната дата за изпращане на домашните. По някаква причина(бъг в системата или удължаване на срока за домашните) датата е удължена до утре(28.11.2016, 23:59). Аз също съм изпратил домашните и съм оценил минимум 3 до момента, получил съм 1 коментар, който също оцених и сега графата, в която показва дали имаш оценено домашно и коментар за него, я няма. Предполагам след утрешния ден отново ще бъде отворена опцията за оценка на домашни. Ако някой знае от достоверен източник причината, моля я напише. 

от gecata9001 (10 точки)


0
Здравейте,не знам какво се случва ,но все още има някакъв бъг и аз не съм способен да проверя домашно.Въпреки че срокът е до днес вкл. системата нещо се е шашнала,да се надяваме колегите от академията да се справят с проблема за да може всеки да си свърши работата.

от dakh93 (5 точки)


0

Няма бъг. Просто е удължен срокът за предаване на домашното до днес 23:59

За да можете да проверявате домашно трябва следните условия да са верни:

  1. Да сте предали всички домашни
  2. Да е изтекъл крайният срок за предаване на домашни.

№2 ще е вярно след 23:59


от A.Nenov (148 точки)

0
Как да оценя домашно

от julia8075 (0 точки)