Избор за отборна работа.


3

Здравейте,

Бих искала да попитам защо има опция за избор на участие в отборна работа? Няма звук на видеото и не може да се разбере за какво иде реч. В презентацията пише, че няма да има изпит, а ще се разработва проект подобно на Node.js АPPs. Тогава това ще е условието за преминаване успешно на курса. В такъв случай правото на избор защо е дадено, за да заяват чуастие хората, които наистина имат намерение да участват и да не увистват отбори или става дума за допълнителна отборна за бонус точки?

Поздрави
Отговори1
75% от оценката е от курсовия проект. Няма да има изпит, а колкото до записването мисля, че е станало автоматично. 
Просто се записвай :D 

от StoikoNeykov (2621 точки)


2
Оки мерси за бързия и точен отговор. Можеш ли да дадеш малко повече инфо относно изискванията за проекта. Гледах в Git още няма нищо. Също предвидени ли са дати за провеждане на Workshops от курса, защото в програмата не виждам, а в репото има данни за един вече. :)

от Nayata (3190 точки)

1
Няма инфо още, но доколкото разбрах няма да има изисквания към сървърната част - може да си я напишем или да ползваме нещо готово само да сервира данните (може и без валидации и т.н.), но за самото приложения няма инфо.
Ще качат скоро мисля, но Дончо води по цял ден, а и предните проекти трябва да проверява, а и 8ми сезон имаха изпити и трябва да се провери, така че когато тогава. 

от StoikoNeykov (2621 точки)