[DSA] Критерии за курса и дата на изпит


7

Здравейте,

Изпита по "Структури от данни и алгоритми" ще бъде на 9 януари 2017 (седмицата след защите по Angular 2) и ще представлява 60% от оценката.

Workshop-ите ще представляват 30% от оценката, а домашните и присъствията по 5%.

Поздрави,

Цъки
Отговори2
За тези, които са онлайн, как стоят нещата с уъркшопите?

от ShwangShwing (344 точки)


2
Пак са 30% Workshop-ите са достъпни и без парола.

от cuki (7696 точки)


7

Здравей Цъки,

Тъй като съм онлайн, изтървах датата за предаване на заданията за Workshop-а, тъй като не я видях в листата за домашни, както беше при първия такъв. В момента, така или иначе, ще направя заданията, но в Practice, а не Compete. Резултатът, в такъв случай, ще се счита ли към оценката?

Ако може, при следващите workshop-и да добавяте линк към страницата с домашните, както беше при първия такъв.

Поздрави!


от StanF (274 точки)


4
Не само онлайн курсистите са в това положение, колега. Аз съм присъствено, ала също като теб съм следял само листа на профила на курса, в който по принцип се публикуват всички домашни. И в тази връзка, подкрепям напълно апела ти, да се добавя редовно линк към страницата с домашните работи, поне за следващите workshop-и, както и се надявам да ти бъде отговорено на въпроса за резултата, ако бъдат направени заданията в "Practice, а не Compete ", тъй като този отговор касае не малко курсисти, щом "Workshop-ите ще представляват 30% от оценката". ;-)

от david_mavrodiev (5355 точки)

3
Не беше тайна, че оценките от workshop-ите ще участват в оценкта и въпреки това беше много неприятно по време на 1вия workshop, когато 70% не  решаваха задачите. Въпреки това останаха за домашна и въпреки това пак много малко хора се опитаха да ги решат. 
Сега когато решенията са качени искате да ви се признаят от practice - тъпо. Аз съм против предвид, че намерих време да цикля над задачите въпреки, че имах да пиша проект като всеки друг. 
Няма да коментирам снощи на 2рия workshop бяхме 10 човека. Не сте намерили време и/или желание да отделите на този курс и сега искате подарък .... да решенията са качени в github (авторските и от други хора). 
Според мен достатъчно ни траят и ни пускат домашните с космически срокове само и само да успеем.

от StoikoNeykov (2621 точки)