[C# OOP] Отборна работа


2

Здравейте, колеги,

Крайният срок за записване на отборна работа за курса по C# OOP е до понеделник (19.12.2016) 18:00 часа. Курсистите в онлайн форма на обучение ще могат да се запишат след изтичане на крайния срок за записване на курса (16.12.2016). 

Ако имате желание да участвате в отборната работа, отнесете се сериозно към съотборниците си - ако се запишете и не вземете участие в разработването на проекта, ще бъдете санкционирани с точки от крайният ви резултат за курса. Ако два пъти запишете отборна работа, но не участвате в нея, губите правото си да участвате в незадължителните отборни проекти до края на сезона на Академията.

В случай, че изпратите отговора си, но промените решението си, можете да коригирате отговора си от този линк до изтичане на срока за избор. Постарайте се да не чакате до последния момент, за да няма изгорели. Ще бъдете разпределени на случаен принцип с други курсисти от вашата форма на обучение в началото на другата седмица, когато ще ви дадем и самата задача. За момента можете да видите нефиналната версия на условието в репото на курса в GitHub.

Поздрави!


в C# OOP от Stev3n (2877 точки)


Отговори1

Здравейте, 

кога ще бъде отворено записването за онлайн студентите за отборната работа?

Поздрави!


от geiff (457 точки)


1

Здравейте,

Пуснати са поканите за отборна работа и за онлайн студентите.

Хубава вечер!


от INKolev (4141 точки)

1

Здравейте,

при мен не ми излиза никъде покана, нито в профила, нито на имейл.


от geiff (457 точки)0
Къде може да си видим съотборниците в отборната работа?

от ktsvetanov (705 точки)


1
Когато разпределят отборите ще ги видиш в Потребител -> Отборна работа... :-)

от jorosoft (945 точки)


0

Понеже не съм получавал имейл имам въпрос - онлайн съм, но явно съм изпуснал срока за записване, мога ли взе още да се запиша по някакъв начин? Какво става ако не мог да се запиша, ще бъда ли поканен на изпит или не? Или просто няма да имам бонус точки за изпит?

Благодаря предварително.


от Agrud3v (5 точки)


0

Отборните работи не са задължителни, тоест ще бъдеш допуснат до изпит, но няма да можеш да вземеш бонус точки за отборна работа.


от Vlaev (155 точки)


1
Има групи вече :)

от tinman (481 точки)


0
Къде да ги видя ?


0
Потребител -> Отборна