Относно курсовия проект, изискванията за него и оценяването - по отношение на онлайн студентите


3

Здравейте,

Онлайн студент съм, това е първият курс, който записвам в Tелерик и имам няколко въпроса, като искам да уточня, че прегледах форума и презентациите в GitHub (уводното видео не работи) и никъде не намерих информация:

И за онлайн студентите ли курсовият проект трябва да е групов, т.е. в групи по 3ма - никъде не е уточнено, или може да е индивидуален? В началото, когато записах курса, имаше анкета искам ли да участвам в отборен проект, като не ставаше ясно, че е задължително, за да получиш оценка на изпита - така ли е? В тази анкета посочих "Не".

В GitHub пише следното: "Курсът може да бъде записан присъствено само от курсисти в присъствена форма на обучение в Софтуерната Академия на Телерик. За всички останали, курсът е отворен и всеки може да се запише онлайн, като гледа нашите онлайн материали, състави проект и се яви на защита на курсовия си проект." - това вярно ли е и означава ли, че проектът може да е индивидуален?

И последно - какви са изискванията към проекта и критериите за неговата оценка - никъде не мога да ги намеря?

Благодаря на всички, които ще се наемат да прочетат това и да отговорят! :)
Отговори2

Тук можеш да намериш изискванията -> Course Project.

В една от лекциите споменаха че критериите са еднакви за присъствено и онлайн. Ако не можеш да си намериш отбор, ще те вмъкнат в някой който не е запълнен.


от p_a_v_el (454 точки)


0

Здравейте, можете ли да качите Презентация - "Въведение в Angular 2"? https://telerikacademy.com/Courses/LectureResources/Presentation/9579

Все още не работи...

Благодаря
2
Отговорът на колегата е напълно коректен. Само ще си позволя да добавя, че е най-добре да напишеш имейл до Академията, за да заявиш промяната в избора си, иначе едва ли системата автоматично ще те добави в някой отбор, след като ти вече си отказал участие в отборен проект. Успех ти желая! ;-) 

от david_mavrodiev (5355 точки)


2

Благодаря ви много за изчерпателните отговори, колеги. Желая ви успех на изпитите! :)


от andrian83 (27 точки)