Complie Error - BGCoder - OOP


0

Здравейте и ЧНГ!

Ще съм много благодарен ако някой може да ми отговори на следния въпрос, а именно защо когато си качвам solution + project на някой изпит от минали години по ООП ми дава compile-error и дали това може да бъде оправено?Подщи 100% сигурен че е от BGCoder, мерси предварително и се надявам аз да съм в грешка, за да може да бъде оправен проблема по-лесно. Предполагам че ще стане ако ги направя на един файл, ама не знам как, а и не е добра практика.

Img1: Опит1

Img2: Опит2


в C# OOP от IliyaST (251 точки)


Отговори0
Първо ЧНГ и на теб, сега на въпроса, ами не мога да бъде напълно сигурен но ,направих няколко опита да submit-тна решение и получих Compile Time Error, това ме кара да мисля че проблема идва от BGCoder

от ivalin.venkov (125 точки)


0

И аз получавам Compile Time Error.Ще се радвам някой да отговори на въпроса дали проблема е в BGCoder?


от thrusanova (0 точки)


0
Мисля че проблема е в самия BGCoder, може да submit-неш решение само ако всичко е в един файл, надявам се скоро да бъде отсранен проблема и най-вече навреме за изпита.

от ivalin.venkov (125 точки)


0

И аз получавам Грешка при компилация.

Пробвах да submit-тна и авторското решение и резултата беше ....... Грешка при компилация.

Хубаво е някой от трейнърите поне да каже за всички задачи ли е роблема.


от Petar.Yanev (55 точки)


0
По мое мнение, самата логика която отговаря за обработването на такъв вид решения не работи адекватно, и от там идва целия проблем.

от ivalin.venkov (125 точки)


1

На уъркшопа вчера, на който решавахме задача от изпита по ООП април 2015, казаха, че този проблем ще бъде оправен за нашия изпит. До тогава, можело да се ползва един инструмент CSFilesUnifier, за да се подава на BGCoder всичко в един файл (до бутона 'Submit' се избира опция C# code, вместо C# project/solution).

Как работи CSFilesUnifier (между другото, писан е от студент в Академията):

  • Отваря се CSFilesUnifier.exe
  • brows-ва се до папката в която са всичките класове за обединяване
  • избира се 'unify'
  • Tool-чето създава файл text.cs на desktop-a, като при всяко следващо изпълнение, добавя новия код към предишния обединен код, което ще даде compile time error в BGCoder. Аз изтривам всеки път text.cs файла, за да се създаде на ново и да е сигурно, че кодът не се повтаря.

След доста проби и грешки, успях да го подкарам и ми даде резултат 90/100 тъй че със сигурност работи.

На мен обаче ми бяха по-полезни текстовите файлове с input & output на нулевия тест, които бяха дадени с условието на задачата, понеже може да се сравни с резултата от моя код на кои редове има разлика.


от nhristova (506 точки)


1
Като се започнах да се подготвям за изпита по ООП, и започнах да решавам изпити от минали години, нямаше как да се submit-ва solution ми се наложи доста от близо да се запозная със CSFilesUnifier, полезна програмка е да, колкото до нулевите тестове, има много полезни Diff checker-и, които сравняват два текста, но са полезни само за първите задачи.

от ivalin.venkov (125 точки)