Здравейте, знаете ли кога ще има нов прием?


1

Здравейте,

миналата година взех два изпита, но натовареността не ми позволи да уча повече и не продължих. Учих онлайн. Мисля в бъдеще да опитам да вляза в присъствена форма на обучение. Имате ли представа кога ще има нов сезон на Академията?
Отговори3

Здравей,

с оглед промените, които се случват, не ми се вярва някой да може да ти даде точен отговор. Пролетен прием, както миналата година, по всяка вероятност няма да има (по това време вече имаше записване за приемни изпити). Вероятно ще има есенен прием, но ако искаш съвет - записвай всичко от модул 2 онлайн (в момента са първите курсове - JS ООП и Компонентно тестване) и ако вземеш всички изпити от модул 2, би трябвало да те поканят присъствено за модул 3. Без значение дали си взел нещо от модул 1. В най-лошия случай, ще завършиш онлайн. Разлика в сертификатите за присъствено и онлайн обучение няма (наскоро писах с този въпрос до Академията).


от Milen_Tanev (180 точки)


0

Здравей, Милене :)

С теб сме в един отбор за проекта по "Мобилни приложения с Android".

Изпратих ти покана за приятелство - моля те да я приемеш, за да се разберем как ще комуникираме.

Ще бъда на лекциите в сряда и петък.


от ellapt (6303 точки)


1
Повече информация по темата можеш да откриеш тук- http://academy.telerik.com/about/news/details/2017/05/22/telerik-academy-alpha . Успех! ;-) 

от david_mavrodiev (5355 точки)