Изпит към курс "ООП с JavaScript"


1

Здравейте,

Изпращаме ви информация за практическия изпит към курс ООП с JavaScript. До всички, допуснати до изпит, бе изпратен уведомителен имейл.

Практически изпит

Изпитът е с продължителност 5 часа, включва 1 задача и ще се проведе паралелно в зали Ultimate и Enterprise в „Академията на Телерик. Разпределението по зали ще е следното: курсистите с четни студентски номерa ще държат изпита в зала Ultimate,  а с нечетни  в Enterprise. Групата за явяване на изпит е само една и вече сте автоматично записани в нея.

  • Изпит - четвъртък, 23 февруари 2017г., 16:00 - 21:00 ч.

Важно: 

Практическият изпит ще се проведе посредством системата за изпити "BGCoder" - [http://bgcoder.com/]. В началото на изпита, от Вас ще се изиска да въведете студентския си номер. Имайте го на разположение. 

Изтеглете и инсталирайте на свой лаптопAntiCheat приложението на „Академията на Телерик“ от следния линк http://downloads.academy.telerik.com/svn/public/AntiCheatClient/Telerik-Academy-AntiCheat.zipПриложението ви е нужно единствено по време на практическия изпит. To следи за използване на забранени по време на изпита програми като Skype, utorrent, Dropbox и др. Потребителското име и парола за вход в AntiCheat приложението са същите, както в студентската система (потребителско име, не e-mail).

В деня на изпита: 

Задължително носете лаптоп тъй като не можем да гарантираме работна машина за всички участници. 

Използването на телефони и програми като Skype, utorrent, Dropbox и други е абсолютно забранено по време на изпита. Моля изключете ги преди да дойдете на изпита. Имате право да използвате записки, Google, уеб или хартиени ресурси. 

Изнасяне на всякакъв тип информация относно изпитите по ООП с JavaScript“ е абсолютно забранено. Забранена е и всякакъв тип комуникация с ваши колеги по време на изпита. Моля да качвате решенията си като прикачен файл в студентската система. 

Всички допълнителни въпроси относно изпита можете да задавате директно във форума ни. 

Очакваме ви 15 минути преди началото на изпита в учебните зали наАкадемиятанаТелерик.  

Моля да носите документи за самоличност.

Поздрави и успех!

Екипът на „Академията на Телерик
Отговори2
 Каква ще бъде версията на NodeJs в BgCoder ?

от Vlaev (155 точки)


0
Хубав въпрос. Мисля, че беше 6.нещо. Ако имаш нещо предвид от ES2015 стандарта, може да го пробваш в Practise.

от cuki (7696 точки)


2
Значи освен изпращането в BGCoder, ще трябва и в студентската система като .zip или .rar да си качваме решението така ли? Ще се оценяват освен в BGCoder и с peer review ли?
Относно задачата - явно ще е сложна, щом вместо 4 часа както предишни изпити сега се дават 5 часа. Дано ни стигне времето.

от qwerty123 (157 точки)


0
Само bgcoder.

от cuki (7696 точки)