Кога ще започне девети сезон в академията ?


1
Кога ще започне девети сезон в академията ?Отговори1
Есента, няма да има пролетен прием сега.

от Lamma (107 точки)


1
май че и тази година ще има летен прием, юни може би1

Здравейте,

Ей тук - форум, има коментари по тази тема, официално няма да има пролетен/летен прием, настоящият сезон ще свърши около октомври месец, така че може би по това време.


от Daniela_Popova (1125 точки)


0
Вече има официално обявена информация по темата- http://academy.telerik.com/about/news/details/2017/05/22/telerik-academy-alpha . Успех! ;-)

от david_mavrodiev (5355 точки)


0
Мислех си че никак няма да е лошо да има информация от академията относно предстоящите и програми , тракове , сезони ... Продължавам да следя за подобна информация но уви.

от DimiturFE (65 точки)


1

Има доста неизвестни по темата. Например:

1. Въвеждането на нов формат на обучение означава ли, че стария отпада?

2. 25 обучаващи се на сезон не е ли крайно малко?

3. Ако имаш взет C# Fundamentals, пак ли трябва да се явиш на входния изпит?

/Съгласно FAQ трябва да се явиш на изпита независимо дали е взет вече./

4. Взетите изпити до сега ще се зачитат ли в новия формат на Академията?

Предполагам ще има и още въпроси. Хубаво е да има и отговори...


от martinboykov (1112 точки)

0
Колеги, с оглед да получите надеждна информация, то може да зададете своите въпроси на имейла на Академията (info@telerikacademy.com), или на ФБ-страницата й, като коментар под материала "Telerik Academy Alpha- нова програма със сертификат за 6 месеца" ( https://www.facebook.com/TelerikAcademy/?fref=ts ). Дано съм ви помогнал с отговора си! ;-) 

от david_mavrodiev (5355 точки)0
Не се предвижда 12-месечната програма през есента - само 6-месечната програма Telerik Academy Alpha. Информацията получих след запитване към академията чрез мейл.

от yanko.nikolov (133 точки)


2

Жалко. Академията и досега беше свръх сили, сега е съвсем невъзможна, освен за малцината "най-добри", които могат да живеят половин година, без да работят. Целевата група на Академията вече официално е такава, за всички останали - записи на предишни курсове и задачи в бг кодер, или просто други академии, които са пригодни за работещи хора.

Ина Добрилова не пожела да потвърди, че няма да има прием за 12-месечното обучение. Фокусът е върху новата програма в момента, а дали ще има и други формати, зависи от това колко ще е успешна Алфата. 


от dpeeva (1139 точки)