UX семинари


2
Здравейте,
Току-що погледнах, че за уеб трака вече се изисква да вземем UX (семинари), за които вече няма места. Това днес сутринта съм сигурен, че не беше така. Явно е направена някаква промяна. Може ли да ми се разясни какво ще се случва с тях и дали ще има изпит.Отговори2

Това получих на мейл:

Всички курсисти от front-end направлението ще бъдат записани в семинарите автоматично след обявяването на резултатите от курс „JavaScript приложения“. Тъй като семинарите са отворени, обявихме 30 свободни места за външни курсисти, които бяха запълнени в рамките на деня.


от didexe (122 точки)


1
А понеже успях да се запиша преди това за този първия на 1 юни, дали ще е проблем или да го отписвам?

от nivalen292 (273 точки)

2
И аз го записах преди да, получа този мейл. Оставям го така. Не би трябвало да е проблем според мен.

от didexe (122 точки)1
А имало ли е избор за това направление, нещо съм пропуснал.

от olebg (598 точки)


1
Бях получил имейл, в който пише, че до утре вечерта ще има повече информация.

от nivalen292 (273 точки)


1
Добре, аз съм ги записал и четирите, без да предположа,че ще ни запишат за тях автоматично. Да се отписвам ли сега, защото според мен съм заел място от точно тези 30, които са за външни хора?  Писмо,че ще ни запишат за тях не съм получавал. 

от svrakata (591 точки)


2
онлайн студентите в случая водат ли се външни :) за да знам ако се отписваш да се записвам 

от dim.dim (245 точки)

2
ще ти кажа щом се отпиша, стига да разбера

от svrakata (591 точки)


4

Първо, семинарите са задължителни за всички курсисти от front-end трака не като присъствие, а като редовно запознаване с материалите (може и чрез видеата), за да е съобразен с тях финалният проект, който е важен за завършването на направлението. Второ, сега тече класирането ви за избор на тракове и чак след като излязат окончателните резултати, записването за семинарите ще се извърши автоматично. Дано съм помогнал с отговора си! ;-)


от david_mavrodiev (5355 точки)


2

Под финалния проект най-вероятно визираш курса - Уеб Фронт-Енд разработка, който е последния курс от трака, а не финалния проект за семинарите, защото до колкото разбрах няма да има нито проект, нито изпит накрая на семинарите.


от ITBorisov (75 точки)

4

Да, него имам предвид. :-) В този курс няма изпит, а само финален за трака проект, изготвен на база материалите от семинарите. ;-) Като за последните не само няма да има изпити и проекти, а и домашни работи също. :-D

Успех ти желая, колега!


от david_mavrodiev (5355 точки)