Дата за изпит


0

Здравейте,

отварям линка за дата за регистрацията за изпита, но ми дава "Благодарим ви за интереса към Telerik Academy Alpha!
Сезонът в академията вече започна."  Надявах се да мога да участвам. Има ли начин да се запиша или капацитетът на дати и зали вече ви е изчерпан напълно? В събота имаше място за утре, 27ми, но късно следобеда. Предпочитах завършване на изпита преди 17:00 затова изчаках за днес да проверя отново.


в Java от gatoly (0 точки)


Отговори0
Имам същият проблем понеже пътувам от Варна. Нямам възможност да пътувам поради атмосферните условия и реших да изчакам да се запиша за друга дата евентуално между 28 - 02. 

от WisdomFlow (0 точки)


0
Ок, засега нямаме отговор дали може да се явим по друго време Е, 3-4ма по-малко , не е проблем. Да не сме спали. От профилите в академията видях, че Джава кандидатите са около 170. Поне толкова са се записали като около 20-тина от тях не са поместили и едно решение на задача. С останалите езици общо кандидатите бяха към 400-500. По 107 места в залата за изпит доколкото разбрах от предложението за 27ми следобеда. Така подадена информацията, че изпитите ще се провеждат от 26ти фев, до 2ри март е малко подвеждаща и ме накара да изчакам за друга дата. Оказва се засега,че 27ми е единствената възможна. Просто не бе достатъчно ясно съобщено, че това е единствената възможна дата и час за явяване. Тогава разбира се, че щях да я избера като единствен вариант. Днес отваряш и виждаш, хоп, край, вече нямаш възможност за изпит.Бях останал с впечатлението,че записването за изпита е до 26ти фев, 23:59:59. Вероятно е моя грешката.  От друга страна нямам приятели програмисти от които мога да взема решение, така че реално за мен дали е онлайн, дали в Телерик на място, ще е все едно.  Ако имах, на моковете щях да съм решил повече, а и като цяло от задачите щях да имам повече решения, а не на 44място в Джава. Гооглето и в залата може, и у дома също. 

от gatoly (0 точки)