Малко помощ за навигационно меню


0
Добър вечер, колеги,
Проблемът е следният :http://prikachi.com/images/605/5345605x.png , искам това бяло поле да заеме мястото, което остава отгоре и от долу. Някой може ли да ми каже как да го напиша със CSS? Благодаря предварително
Поздрави,
Даниел.Отговори0
Това което ти трябва е padding-top и padding-bottom

от vlady (142 точки)


0
Благодаря много!

от DGrigorov (678 точки)


0
За да си нямаш проблеми, когато почнеш да пишеш responsive дизайн, ти предлагам да го направиш така:

Иначе ще трябва на всяка нова резолюция да си играеш да преписваш кода за padding-ите защото font-size-а ще се сменя В) По този начин като не зададеш height на ul и li, а е единственото което ще определя и тяхната големина. Много ще ти улесни живота В) Ти тези бутони по средата ли ги искаш или леко в ляво?
Поздрави и успех!

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)


0
Колега ти направи ли го онова с класовете в Друпал ???

от CaptCortez (1242 точки)

0
F5 на клавиатурата ми потъна от опити :D Всички функции които ми дадохте си бяха готини. Пробвах и директно copy&paste това дето ми прати (целия html.tpl.php). Нещо още бъркам в CMS-a явно. Като приключа проекта ще го постна най-вероятно, колегите да си изкажат мнението. Ще ти дам pass да разгледаш какво съм направил ако ти се занимава, защото е за много добър приятел и искам да е всичко точно. Иначе за сега използвам Странното е, че само функции отнасящи се до класовете на бодито не работят, всички други си бацат...ама мани не е толкова важно В) Просто ми се стори като интелигентно решение на проблема.

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)