Активност във фейсбук


1
Здравейте. Вчера на уводната лекция ни казаха, че допълнителни точки ще се дават за активност тук във форума. Аз лично когато имам проблем питам във фейсбук групата, та въпросът ми е: Ще има ло бонус точки ако участвам във фейсбук групата или трябва само тук да съм активен?

Благодаря предварително, Крис.Отговори1
Трудно ще се имплементриа следенето на актвиността в Facebook. В форума е по-лесно т.к. може да се видят конкретния брой постове на отделен потребител и точките им. Така че задавай въпросите си и в форума т.к. предполагам, че няма да има бонус за активност в Facebook .

от Teodor92 (13062 точки)


1
Еми тук е форум и има система за оценяване, както положителна така и отрицателна на въпроси, отговори и коментари.. Също така имат е-мейлите на всички потребители и предполагам ще гледат по тях, защото трябва да са същите както в сайта на академията ;) Но не е лошо да помагаш и във фейсбук групата, когато можеш, но се съмнявам да гледат всичко и да ровят кой кой е, гадаене и т.н. за да му дадат точки.
Поздрави!
Юлиан

от July5 (157 точки)


5
1-во да отговоря отново на въпроса: Няма бонус точки за активност във Facebook групата. 2-ро - Според мен активността във форума не би трябвало да играе роля при оценяването. Има хора /като мен/, които не обичат да пишат по форумите. Пък и който е зает през деня няма как да отговаря на даден въпрос. Чак като е свободен ще може, но вече като има 10 отговора от колегите няма смисъл да се коментира след като се е стигнало до решение на проблема.0
Не става дума за писане по форуми, а за помагането при решаването на някакъв проблем, върху това че си помогнал на някого, ще се дават допълнителни точки.

от Prophian (1234 точки)

0
И аз не съм много съгласен с точките давани от активността във форума, получава се, че по свободните колеги отговарят веднага и се чудят даже как някой ги е изпреварил. Е това не го разбирам. Това че имам 250 точки не означава, че не е следя форума

от Ivaylo Valchev (0 точки)