Поредния семинар на НЛП клуба: пикап


11

Колеги,

Отделно от софтуерната академия движа една инициатива: НЛП клуб. В клуба се изучаа всичко това, което е свързано успехите в живота и е нетехническо по природа. Става дума за развиване на soft skills, за общуване, развиване на мисленето, ефективно учене, невролингвистично програмиране (НЛП), практическа психология, ефективна комуникация, работа с хора, екипна работа и личностно развитие като цяло.

Навярно много от вас осъзнават, че стоенето пред компютъра по 12 часа на ден им помага да напреднат технически и същевременно да изостанат като личностно развитие, да се отдалечат от нормалното общество и от общуването с нормални хора (не ИТ специалисти). Това е една от причините, поради кито създадохме НЛП клуба - да помогнем на хората от ИТ сектора да са по-балансирани и да поглеждат отвъд технологиите, отвъд софтуера и хардуера - към peopleware-а. Хората от нашата индустрия ано или късно узрават за това, понакога едва като стигнат до ръководна длъжност и трябва да управляват хора. Затова който му е интересно, може да се включи.

Какво учим в НЛП клуба? Рагледайте темите, които сме учили до сега:

 1. Пикап: Как да съблазняваш красиви жени с лекота?
 2. Семинар “Програмиране на мозъчни вълни”
 3. Семинар “Аналитично мислене” – 30 юли 2012 @ НЛП Клуб
 4. Семинар “Дуоника, Чаткалина и Клубове за сътрудничество”
 5. Отворени коучинг видео конференции с ICF Bulgaria от 11 юли
 6. Тънкостите при изучаване на НЛП или как да не ви казват „Ти ми правиш НЛП“ – 20 юни 2012 @ НЛП клуб
 7. Програмиране на четвъртото измерение – промени по линията на времето – Любомир Розенщайн – 7 юни 2012
 8. Семинар “Креативност и мисловни карти” – 9 май 2012
 9. Хипнозата като начин на комуникация – със себе си и с другите
 10. Коучинг за високи постижения – 23 март
 11. НЛП клуб България – откриване (София, 28.02.2012 г.)

По традиция всичко е безплатно, записваме видео, научаваме интересни неща за живота и как да бъдем успешни и много се забавляваме. Който иска може да се запише.

Може да разгледате видеата от миналите сбирки. Има прекраси обучения за mind mapping, за ериксонова хипноза в комуникацията, за НЛП и други.

На 15 ноември в поредната сбирка на клуба. Темата е пикап - техники за запознаване и заиграване с другия пол. Лектори са пикап артисти от водещ софийски клуб - PUA Team. Който му е интересно, да се включва.

Наков
Отговори0

ИДЕЯТА е СУПЕР ПОЛЕЗНА!

 

Моите наблюдения са че не малка част от ИТ Специалистите общуват ефекгивно с Компютъра и Нета, а понякога дори и с други ИТ специалисти.

 

Да, сухо е само ИТ-то друже, вечно зелено е дървото на живота ...

 

При подходящи часове за сбирките на клуба, ще се включа присъствено в клуба.

smiley


от kiril.ilarionov (1482 точки)