C# and Front end track question


2
Записал съм и двата трака, но смятам да се отдам само на front end-a.За жалост не разполагам с много време.За C# определено ще мисля догодина.Въпроса ми е това би ли се отразило на оценките и продължаването на объчението.И дали трябва писмено да уведомя някого от ръководството.Предполагам(не пожелавам)ще има и други, като мен.Този въпрос е добре да бъде дискутиран и отговорен от ръководните фактори на акдемията!
Успех на всички колеги!

в Други от enlightenment (0 точки)


Отговори1
Много интересен въпрос. Дали резултатът ще се разглежда като средно аритметично,или при ГОЛЯМА разлика в успеха от двата курса би трябвало да се даде по-голяма тежест на по-високия резултат, в смисъл, да се даде предимство на този, който задълбочено се е трудил по даден конкретен език, а другия е учил за обща култура.

от ellapt (6303 точки)


0
Еми то-дори и за фронт енда ще ти трябва време ( особенно ако си начинаещ ), казвам го, защото бях начинаещ миналата година в курса по фронт енд и си мислех, че ще мина лесно, но се оказа, че за цялостното овладяване на материята си трябва време

от iwitass (3695 точки)


1
Тези които искат да продължават в front end-a трябва да взимат C#-а с оценка: "взет", а тези, които искат да са .Net developers трябва да го вземат с оценка: "взет с отличие". На презентациите казаха, че двете неща C# и HTML/CSS/JS ще вървят успоредно и не по отделно. За присъствено обучение говорим нали ?
Ето и разпределение на лекциите с кратко обяснение ;)

от vlad0 (6103 точки)


0
Тук можеш да видиш, кои изпити и с каква оценка трябва да вземеш за да получиш желаната от теб специализация ( и кетап за квалификация)
http://academy.telerik.com/academy/majors/about

от Nedko (1220 точки)


0
Би се отразило - щом нямаш време за C#, това значи, че оценката на изпита ти по C# ще е ниска.

от telerik_user (161 точки)


0

В курса по C# се набляга на принципи на програмирането и и се развива алгоритмичното мислене. Според мен е много по -добре да му обърнеш внимание и да се движиш с разпределението на курсовете, разработено от трейнърите. Неведнъж е споменавано, че един Front-End Developer е "осакатен", ако не разбира до определена степен от програмиране. Хората знаят как се прави продукт и съответно са измислили качествен начин възможно най-бързо и подредено (ако човекът е мотивиран) да се придобие съответната квалификация. В това видео се обяснява и илюстрира кое и защо е важно за дадената професия, така че хвърли му един поглед, ако не си го гледал.

Успех! 


от Z_Petrov (829 точки)


0
Добрият front end-ер е черна нинджа на JavaScript, гледай на C# като една добра основа за бъдещите езици които ще се наложи да владееш. Ако не беше важно нямаше да е в програмата, а тук програмата няма грам излишно.

от glubox (395 точки)


0
Имах предвид дали мога сега да уча другия поток, а догодина да отделя време повече на C# :)

от enlightenment (0 точки)

0
Бих искал да попитам при невзети C# част 1 и част 2, могали да продължа от HTML, CSS и JavaScript за специалността Front-end уеб разработчик или трябва да бъдат взети (тъй като не ми е ясно от обяснението тук - http://telerikacademy.com/Courses/Tracks/front-end-web-developer дали се избира така да се каже едната "блок схема" или другата - в смисъл C#1, C#2 -> Front-end си избирам или HTML, CSS, Javascript и т.н. -> Front-end или трябва всичко).