Тим билдинг на академията - на хижа (1-2 декември на Витоша)


57

Колеги, организираме първия импровизирам тим билдинг на учащите в академията. На 1 декември (събота) ще ходим на хижа Звездица, на Витоша, вечерта (след HTML лекции, изпити и каквото има там). Организацията я прави изцяло Благой (http://www.facebook.com/blagoi.kostadinov.50). Цената е 35 лв. за нощувка + обилна вечеря + закуска. Пиенето сами си го носим. Може да си носите и музика на USB чушка. Идеята е да се съберем, да се запознаем, да хапнем, да пийнем, да се повеселим и т.н. Пътуването ще бъде уточнено допълнително, ще бъде с коли.

Важно: на 21.11.2012 (сряда) от 20:00 до 21:00 в софтуерната академия ще събираме парички, за който иска да се присъедини. Ако преценим, ще пуснем и втора дата.

Наков
Отговори5
Колеги , в събота 15:00часа (01.12.2012), потегляме за хижа Звездица.
Сборен пункт : паркинга на магазин Била , в близост до сградата на Телерик(Младост).
Моля , елате на време !!!
Моля , ако някой случайно не знае къде се намира магазина , да ми пише !

от weasel (292 точки)


0
аз съм от 18,00 на изпит и след това ще дойда направо горе


0
С кола ли си ? Гледам ,че съм те записал с 3 свободни места. Ще те помоля да вземеш някой с теб , ако има още хора на този изпит,които са се записали за хижата.

от weasel (292 точки)0
Имам голямо желание да дойда, но как ще се стигне до там, с коли или с преход.Въпроса може да е малко глупав но незнам дали ще имам екипировка ако времето е лошо и има голям сняг.
Поздрави,
Тони

от rcson (360 точки)


0
Ще организираме транспорт. Сега ни трябва само единствено едно нещо: бройката. От нея зависят много неща. Пътуване, храна, нощувки - това са подробности.

от svetlin.nakov (31978 точки)

0
За сега опцията е хижа Звездица. Тя е с по-голям капацитет. Мисля,че до 100 човека ще ни събере. По-късно ще отговорим на всички въпроси. Извинете за забавянето,но имам малко ангажименти.

от weasel (292 точки)0
ИДВАМ! Подкрепям идеята.

от martinchbg (954 точки)


0
Онлайн курсистите поканени ли са... особено тези от другите градове.Бих желал да дойда тъкмо ще съвпадне със седмицата за изпита по HTML. Въпроса е че ако изпита е в понеделник или вторник ще трябва да се намерят нощувки до края на седмицата итн. Кога ще е крайния срок за зписване за похода.

от Даниел Мечкарски (0 точки)


0
Да, може да дойдат.

от svetlin.nakov (31978 точки)

0
Дано не се съвпадне с някой изпит, защото няма да е готино.

от Tod44 (0 точки)


0
Хайде
дойде времето да направим наай - после един сериозен тим билдинг - да покажем колко можем да да се забавляваме.
Обикновено такива мероприятия дават добър ефект върху ефективната работа в екип след това. Така че несе колебайте, запишете се в сайта :)
Поздрави,
Борис Гуцев

от Boris (3959 точки)


0
Здравейте колеги!
Искам да попитам дали ще можем да доведем +1 на това събиране :)
Благоадаря Ви,
Валентин

от valio_sg (110 точки)


0
Ако е половинката,не вярвам някой да има против.

от weasel (292 точки)

0
Именно за това става на въпрос, просто искам твърдо потвърждение. :)

от valio_sg (110 точки)0
Звучи интересно :) аз съм all-in

от ivivanov (903 точки)


2
Аз работя на Витоша може да помогна с търсенето на подходящо място :)

от TeodoraTikova (0 точки)


0
Интересно! Аз съм любител на ходенето, качването с превоз не ми е интересно. Макар че до Златните мостове сме ползвали маршрутката за нагоре.

от ellapt (6303 точки)

0
Малко помощ,никога не е излишна.

от weasel (292 точки)


6
Харесва ми как се полагат системни усилия за изграждането на общност. Всички тези разнообразни начини човек да се асоциира с Академията и да се почувства част от това, което се случва в нея, са добре дошли и формират реалната среда на създаването на връзки и контакти в професионалната сфера. Нещо, което в образованието само добрите университети успяват да направят качествено. Софтуерната Академия не е университет ли?

от Z_Petrov (829 точки)


1
Great! Предполагам, че приемате и one-day участници? Тогава мога да дойда и семейно, да се качим до горе и същия ден да се върнем. Ще направим снимки на групата, сигурно има хора с качествени фотоапарати и камери.

от ellapt (6303 точки)


0
Ех тая година нямам късмет с датите, идва ми се много, но точно тогава трябва да се прибирам по родния край. Пожелавам обаче готино изкарване и да нащракате снимчици. И по-често да се организират такива събития, че да мога и аз да се включа.

от Nedko (1220 точки)