Facebook login forum


1
Здравейте,
Най-вероятно има колеги като мен, които изпитват затруднения да влизат във форума със facebook login-a , защото от facebook редовно успяват да го счупят. Ето няколко решения на проблема:
1) Не разчитайте никога на facebook login-a; 2) Не разчитайте никога на facebook login-a; 3) Дайте си email-a от facebook и reset password, следвайте стъпките и готово.
Поздрави, Събо.Отговори2
Оправихме Facebook логина. Полезно е да го има - влизаш във форума с 2 клика. Facebook бяха изтрили application-а по някаква причина абсолютно без предупреждение. Преди месец същото бяха направили и с приложението за логин в TelerikAcademy.com. Сега вече работи. Я тествайте, please.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Супер е, вече работи. Поне докато от Facebook не решат пак да го счупят.

от Subo_Rusev (1389 точки)


0
хм, аз от самото начало не мога да вляза с facebook login-a и си направих тук нов профил, във форума... така си реших проблема...0
Мхм, нов акаунт му е решението. Иначе като цяло да се логваш с ФБ е доста удобно поне за мен.

от Mitko_Mitev (1276 точки)


0
Идеята на поста ми беше хората (като мен) да не си губят точките като си направят нов профил ако са използвали facebook login-a .

от Subo_Rusev (1389 точки)

0
Всъщност можеш и да не си създаваш нов акаунт, просто даваш - забравена парола и може да си я ресетнеш :)

от Teodor92 (13062 точки)


1
Всъщност, дори с основни познания по някаква базова сигурност, на всеки е ясно защо НЕ трябва да използва подобен FBLogin.
Навсякъде използвам различни пароли, генерирам си ги, с поне 14+ символа (специални, uppercase, цифри и т.н.). Дал Господ (или програмисти) софтуери като Lastpass (за WEB) и Keepass (за всичко останало). Така имаш 1237928173821 различни пароли, но помниш една единствена :)

от ibalistix (0 точки)


0
Еее така става лошо ако някой друг ти разбере тази парола :)

от Subo_Rusev (1389 точки)

0
Всъщност той не само трябва да я разбере (а тя е точно 26 символа), но трябва да има и базата с данни (с паролите) както и криптографксия ключ (за keepass). Вероятността да има и 3те на едно място е точно толкова голяма колкото някой да спечели 6 поредни 6тици от ТОТО 6 от 49, в 6 поредни тиража с различни числа. Тоест никаква...

от ibalistix (0 точки)


0
И аз имах известни проблеми с тоя логин и затова си промених паролата.Сега си влизам нормално без фб регистрацията :)0
Мхм, след счупването на фейс-а онзи ден това ми беше 1вата работа ! :Д

от jahmmin (766 точки)