Безплатен хостинг


3

Преди време в някакав пост, според мен един от модераторите спомена че всички курсисти на академията могат да ползват отстъпки в http://www.superhosting.bg, защото академията имало до 70%!!! Но за съжаление след като запитах ....Няма да уточнявам дали получих отговор....

конкретно> днес видях, че отново имат промоци- 25 % отстъпка, както и са прменили някой от условията...разбира се към по-добро!

Който се интересува - http://www.superhosting.bg/
Отговори13
Колеги, имаме ваучери за 100% отсътъпка, т.е. напълно безплатен хостинг за 1 и 2 години от три различни хостинг компании: ICN.bg, Superhosting.bg и Host.bg.
Ще раздаваме хостинга на всички, постигнали добри резултати по HTML. Изчакайте няколко дни да приключат изпитите и ще ви пратим ваучери по мейла.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


3
За суперхостинг 70% отстъпка си остава като оферта.

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Всяка една отсъпка по голяма от 25% звучи страхотно, още повече че тяхната в момента е ако подновя за 2 години...което не е проблем. Аз съм ваш онлайн курсист(записал съм всичко...пращам домашни по всичко, но за съжалени няма да мога да покажа никакъв положителен резултат от тест или изпит, защото живея в Испания...) Ще съм изключително благодарен, на каквато и да е отстъпка, разбира се ако имате възможност да ми дадете защото имам два хостинг плана супер старт при тях ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ п.п. Страничките който имам и продуктите на едната от тях(един покер бот)въобще не са на нивото на академията .., но са правени в процес на учене :) Който е любопитен може да ги погледне> http://www.bettingbotsystems.com/ http://bg.espaciolengua.com/ http://bezplatniobiavi.onlinefreeads.info/

от muybien (289 точки)

0
къде може да получим повече информация за сдобиване на тази оферта с отстъпка от 70%

от desi.docheva (417 точки)1
Аз имам безплатен хостинг за 1 година от Суперхостинг, ще трябва да го активирам тези дни.
Нямам домейн обаче.
Какво бихте ми препоръчали за домейна - от тях ли да го купя, или има по-добри оферти?

от ellapt (6303 точки)


0
Здравей, .bg е един от по скъпите домейни - излишно надута цена заради монопол. Не е толкова проблем от къде ще си вземеш домейна, най лесно ще ти е, където ти е хоста и домейна да вземеш от там. Разликата може да е няколко лева спрямо друг доставчик, а настройките ще са ти в повече. Офертите на суперхостинг не са лоши, аз съм на тях в момента и съм доволен.

от Boris (3959 точки)

0
Здравей! Благодаря ти за съвета! Вероятно ще се ориентирам към .COM или .NET - ще видя, май няма разлика. За мен е важно да се търси и цената ще погледна също :-)

от ellapt (6303 точки)3

@Ella, за домейн препоръчвам Namecheap или Godaddy. Има още няколко часа до края на промоцията на Godaddy  - .COM $1.99

Но ако искаш .bg не ти вършат работа.


от arabella (2576 точки)


0
Оносно https://www.superhosting.bg Аз лично ползвам и говоря за ASP.NET хостинг. И по-добри цени и качество не съм успял да открия!!! Също така едно преместване....

от muybien (289 точки)

0
А дали са добре защитени? Засега нямам представа за какво точно ще го ползвам, но може и да изникне нещо по-сериозно. Аз не съм сигурна, че искам bg. Освен ако не става по-бързо откриването на съдържание.

от ellapt (6303 точки)