Има ли запалени геймъри?


16
Увлечението ми по техниката, компютрите и съответно програмирането започна с видео игрите. Те са причините днес да съм "тук" и продължават да са ми основното хоби, като думата хоби е доста слабо определение. Конзолни, хендхелд или компютърни игри, нови или стари - щом самата игра ми е интересна, платформата и годината на излизане са без значение.
Интересно ми е има ли и други хора, сред обучаващите тук които да са запалени геймъри ? Kaкво и на какво го разцъквате ?
Тъй като тук (в София) съм на квартира си оставих конзолите в къщи и си взех само хендхелдите - PSP и Nintendo DS, та наваксвам заглавия които са се натрупали за тях и искам да изиграя, или разцъквам някой олдскуул пс1 игричка на псп-то. На лаптопа стар крафт 2 ми върви чудесно, за мое щастие и в момента играя бетата на експанжъна с голям кеф, та се мъча да стана по добър докато излезе пълната игра че да играя на някое друго турнирче (мечта ми е да взема място още от времето на ск1).Отговори3
Има има... pro gamers даже (играеш и ти плащат). AION, TERA, Lineage 2, LOTR Online, Archlord и др. САМО mmorpg играя, от 10 години !
Дори в момента разработвам система за продаване на ingame пари за реални.

от ibalistix (0 точки)


0
Хохо и аз едно време взимах скромна сума като бях в един starcraft 1 team - 40 евро на месец, чувствах се като про, въпреки че знаех че не съм :D От диабло 3 пък си платих половината лаптоп (от който пиша в момента) :D Все пак това са крайно скромни, но безценни "постижения"

от KrisNickson (2635 точки)

0
Когато отделях по 7-8 часа на ден игра, взимах 900лв (чиста сума) всеки месец. Възможно е някога пак да почна да играя като за професия. Изгодно, а и геймъри винаги ще има от които да се взимат пари (а и всеки може да отдели по 4-5лв на месец да си купин ingame пари).

от ibalistix (0 точки)2
Цъкам аз CS:GO ,StarCraft II и Diablo 3 това от мен за свободното време :)

от immortal (200 точки)


2
Retired gamer here. Като ударих 22 се видя, че не мога да смогна на малчуганите :D Иначе и аз про го раздавах. Много пропиляно време честно казано. Но ме крепеше през годините, носеше ми удоволствие, така че не съжалявам. Hardcore or die, кежуъл никога няма да цъкам нищо.
П.П. Всичко, различно от PC, също приспада към кежуъл.

от Anubis_Black (1521 точки)


0
Без хейт и флейм моля ;) Не ми се навлиза в platform wars mode.

от KrisNickson (2635 точки)

0
Anubis Black - играенето на игри е професия за много хора :) която е точно толкова добра като всяка друга....

от ibalistix (0 точки)1
Аз лично съм фен на Minecraft :) Цъкам, когато има време. Интересното е, че от тази игра човек може да развие добро алгоритмично мислене :)

от ENDER (170 точки)


0
Макар, че тази игра изглежда като Каратека-та за 8Д или Принца на персия за 286-ца, наистина има хубав замисъл.

от ibalistix (0 точки)


4
Хахах ]B)
Не е да няма. Мойта кариера вече позалезе за съжаление, но преди много ме псуваха по клубовете :D
Най-вече се открояват: 1. Half-Life - направо ги маааажех на crossfire ]:)-| 2. Diablo II LOD i ES2.20 3. Fable - the lost chapters - Мега добра, като в приказка си и нз колко пъти съм я превъртал вече. 4. Mass Effect 1 и 2 (САМО НЕ И 3!!!) - мега добрата история. 5. Call of Duty series - Няма по хубаво от бягащ шваба а аз със снайпера изодзадзе ]B) 6. Medal of Honor series.
За PS: 1. RESIDENT EVIL 2 и 3 - не ти трябва друго B)
Ноо нямам много нерви вече за това. Макс 30мин и почвам да се мъча, щото се дразня ако е трудно и се дразня ако е лесно и се дразня ако е кратко и се дразня ако е дълго... не ставам вече за игри :D

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)


0
Тази версия на Fable ми в любима ... даже има бъг при който можеш да си вземеш всички сколове по средатана играта. След това мобовете и босовете определено остават изненадани :D

от amon.ra (521 точки)


1
Starcraft I
http://www.iccup.com/
Ako има желаещи да ми пишат...
не съм про, но чат пат взимам скалпа на някой с-. Ника ми е
noob(big_n)

от machine (0 точки)


0
Играл съм World of Warcraft 5 години в пиратски сървъри и 1 година ритейл, сега като нямам толкова много свободно време цъкам League of Legends вечер по 1-2 игри и това е. Ако някой играе в EU-West да пише да поцъкаме някой път. Ника ми е Krischo :)

Също така играя Hearts of Iron, Europa Universalis, and lots of other shits :D

от kris4o1993 (3555 точки)


0
Охоо адаш ... Та ти даже си ми взел и фамилията бре =D ... Аз съм Zerkoto. Може да разцъкаме някой път =D

от zerkoto (5 точки)


0
Разцъквам и аз когато мога и имам време :) ... Предимно League of Legends и от mmorpg Star Wars: The Old Republic Иначе съм много запален фен на Amnesia :D .. Уникална игрица :)

от zerkoto (5 точки)


1

След като прекарах около 6-7 години е игра на mmorpg и аз мисля, че съм вече в retired листата, или поне отчасти, просто кефа почна да се убива и реших да мина на по-традиционни игри, така че да мога да им се насляждавам в свободното време,  почнах с Diablo 2, Sacred, Lineage 2, Aion, GW, WoW, и в последно време попреминах на леки и занимаелни игри, в които не се  налага да си 24/7 пред компа като да речем моя любим епичен Assassin's Creed, Tomb Rider, Devil May Cry,  и т.н. и т.н. wink


от v_slavchev (1040 точки)


2

SCII e играта!

За програмисти ви предлагам Safecracker (който желае може да я пробва, има я в zamunda - http://zamunda.net/details.php?id=171225)  - по-добра логическа игра не съм срещал. От 2006-а е. Чуваше се нещо за втора част, но все още нищо официално няма.

Пробвайте я няма да съжалявате!!


от nencho83 (538 точки)