Добави приятели в Telerik Academy профила си и потърси екип за проектите.


2
Здравейте, казвам се Васил и бих искал да направим едно събиране, за да обсъдим какви са ни целите и вижданията относно проектните задания от Академията.
Предполагам всички имам някакви идеи относно пректите и искаме да се сприятелим с хора, да сравним виждания и да сформираме екипи.
Имам идеи свързани с:
- Blog проектите; - добавяне на функционалност при провеждането на занятията, както онлайн така и присъствено; - подходи към онлайн обучението за всички ( начинаещи - напреднали; малки и големи ) - систематизация на наличната информацията за определените тракове; - проекти за някои НЛП лекции; - маркетинг частта; - Team Work - тредновете; - Team Study - трендовете ( онлайн в реално време и други) - и др.
Какви са вижданията ви ? Как може да подходим ? Имате различно мение (моля споделете) ?Отговори2
Всеки ще може да кандидатства за определен проект, но няма гаранция, че ще бъде избран за него В този смисъл да мислите за сфомиране на отбори от сега е рано. Когато стане ясно кои са финалните проекти, ще може да кандидатствате. Отговорниците на проектите (това са предимно хора от лекторите в академията), ще изберат най-подходящите хора за всеки проект (по техни критерии). В крайна сметка по-скоро ще имаш екип, който вече е избран и ще трябва да се сработиш с него, отколкото да търсиш хора и да правиш екип.
За правене на еип по желание е по-подходящ конкурса на PC Magazine - там има свободен избор.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Благодаря за Info-то.

от V.Profirov (1122 точки)

0
Моето желание е да знам, че има онлайн кандидати за поне един екип по предпочитаните от мен направления, защото в противен случай кандидатстването ми е обречено на провал. Ако по дадено направление кандидатстват трима онлайн курсисти, а тийма е от 10 човека никога няма да има онлайн тийм и аз ще отпадна, като кандидат. Лично мнение. Ще се съобразя с всички правила и няма да се откажа.1

Здравей! 

Браво!!! Чудесна тема laugh

Кратко представяне за мен:

Онлайн курсист от гр. София 

Имам много голямо желание да се включа в групи, като: НЛП клуб /Teams: 1 * 10 peoplе/, Събиране на обратна връзка  /Teams: 2 * 10 people/  и Спортни и развлекателни /Teams: 3 * 5 people/ инициативи ;)))

Ако има други онлайн курсисти със сходни интереси ще ми е приятно да се запознаем и да убединим усилия в борбата за квотите.

Шегувам се, но местата са ограничени и няма да е лесно smiley

 

 

Диди
1

Предложенията са добре обмислени и ми харесват! Похвална инициатива!

Какви би следвало да са уменията на евентуалните съекипници?

Поздрави smiley


от marias (752 точки)


0
За проектите в които съм предвидил лично аз да участвам, няма да има значение за мен. Колкото знаеш е достатъчно, ако искаш да се учиш и да работиш в екип. :) Ще направя всичко възможно това да е без значение, за всички.
Помислил съм върху няколко подхода и техники, които могат да се ползват общовалидно и за другите проекти, които изискват " повече " знания ( ако се следват буква по буква точките и описанията за проекти, като например C# писане на тестови задачи ), така че да няма особенно значение.
P.S. Според търпението на напредналите и активността на учащите. Хехе :D

от V.Profirov (1122 точки)


6

Мисля че прибързваш много. Първо още не се знае кой минава и кой не. После не се знае кой за кои проекти се квалифицира като резултати и умения, а и за кои има желание. От там нататък екипите се сформират от Телерик (което според мен е по правилния подход) според това колко са подходящи кандидатите за деден проект.

Задълбаване в тази област в текущия момент граничи със загуба на време, според мен. Няма смисъл да се правят планове когато не знаеш върху какъв проект ще работиш и с кой ще работиш върху него.

Just my 2 cents.


от KrisNickson (2635 точки)


0
+1 от мен Донякъде съм съгласен с теб. :) Такива са условията за проектите от Академията - факт.
А и как беше ? Все пак живеем в конкурентно общество, а и никой не те е питал за идеите ти, камоли да ти е задал проект... не бъди глупак и недей си губи времето !
Нали така ? :)
P.S. А ако не съм от отличниците да не си правя труда, нали ? Въпреки че правя в свободното си време по няколко проекта на година за по 200-300 души на проект (в сферата на образованието и личностното развитие). Прав си !
P.P.S. За : - Blog проектите; - Team Work - тредновете; - Team Study - трендовете ( онлайн в реално време и други) - НЛП ;
<- не мисля че зависи колко си изкарал, а и вески трябва да си направи блог така или иначе.
Но все пак нека да чакаме и да се надяваме.

от V.Profirov (1122 точки)

0
Не взимай думите ми толкова на вътре, не ангажирам никой с мнението си, нито пък искам да убедя някой че съм прав ;) (достатъчно ми е да съм прав за себе си)
Това което казвам е че, според мен, има по добри начини за уплътняване на времето от това да се правят планове за нещо което може и да не правиш, с хора с които може би няма да го правиш.
Ако не си от отличниците, това (подчертавам за да е ясно - според мен) може би трябва още повече да те насочи да използваш времето си с друга цел, като на пример да наваксаш знанията си и практическите си умения в областта в която не си получил задоволителен резултат.

от KrisNickson (2635 точки)