Как да си възстановя Language Bar-a (Vista)?


0

След игра на малкия с компа, Language Bar-a мистериозно изчезна. Няма го в Toolbar, и това си е. Опитах се да го изровя от Control Panel-a/ интернет, но не успявам. Десет пъти поне повторих стъпка по стъпка, това, което пише, че трябва да направя в сайта на Microsoft. Опитах се и да си инсталирам някакъв малоумен Flex Type, но и него никакъв го няма.

Побърквам се с тази латиница, а и имам да превеждам 160 страници, не мога с глупавия кирилизатор.

Предварително благодаря за помощта и весели празници :)))))

 Отговори0

Flex Type няма да тръгне на Vista

Като за начало си рестартирай компютъра и след това ако не ти се е показал, отиди в контрол панела и избери Regional and Language Options, след това Keyboards and Languages, после избери Change Keyboards и там някъде ако не се бъркам трябва да ти се покаже Language Bar и да избереш Docked in taskbar. Надявам се да съм ти помогнала. 

Поздрави :))


от mon_95 (1004 точки)


2
Start->Run->ctfmon.exe :-) пробвай ако не стане рестарт и пак същото :-)

от vlad0 (6103 точки)


0
Ооо, благодаря ти, приемам го като личен коледен подарък!Проработи от раз ляляляляля :) На всички други колеги- всички предложени от вас решения ги бях опитала вече многократно, но без резултат. Флекс тайпа явно не е прецакал нищо. Весела коледа :)

от Huembra (5 точки)

0
Радвам се, че ти помогнах :)

от vlad0 (6103 точки)


0

Честита коледа! :)

С flex type може да си прецакал всичко, защото той заменя безвъзвратно системни шрифтове. Което води до преинсталация. Не казваш какво си пробвал затова ти предлагам това:

http://www.youtube.com/watch?v=4rSHVVvo6vU

http://answers.microsoft.com/en-us/windows/forum/windows_vista-desktop/language-bar-not-showing-up/92a6e07d-5b3e-424b-9dd2-7de5f5c9a6f2

ако не помогне ще трябва някой по разбиращ да го погледне.


от kanchev_k (319 точки)


0
Извинявам се, може да не съм разбрала въпроса, ама с десен бутон върху таск-бара, Toolbars->Language Bar не става ли работата? Весели празници!

от Evgenia Karavacheva (0 точки)