Смяна на e-mail в BgCoder?


3
Здравейте! Пощата, която бях ползвал до сега в академията беше в абв. По последните препоръки реших да си я сменя и съответно си направих поща в gmail.com за тази цел. Успях да си променя пощата, както в акаунта ми в telerikacademy.com, така и в акаунта ми във форума на академията. Когато обаче опитах да си сменя пощата в bgcoder забелязах, че там няма такава опция за промяна, а при регистрацията в bgcoder има опция да задаване на поща. Молбата ми е, ако е възможно, да добавите и там такава опция, за да съм спокоен, че навсякъде в академията съм разпознаваем с пощата, която съм дал. :)
Благодаря за отделеното време!
Деян :)
P.S.: Попринцип имам еднакъв username, както в telerikacademy, така и във форума, така и в bgcoder, но може би ще е добре ако и пощата бъде еднаква. :)Отговори0
Според мен няма да е толкова фатално ако там пощата ти е старата. По-важното е в студентската система и във форума да ти бъдат еднакви. За жалост наистина няма възможност за промяна, но ако може да се добави ще бъде много полезно за всички нас. И аз си смених пощата от abv на gmail, а в bgcoder си остана същата. Колегата, Теодор Куртев беше споменал, че и при него е имало смяна на пощата, а в бгкодер е била старата и при пренасяне на резултатите не е имало проблем.
Поздрави! :))

от mon_95 (1004 точки)


1

Аз писах на telerikacademy@telerik.com по този въпрос. Като получа отговор, ще постна тук, за да са наясно всички колеги с този проблем.

Поздрави,


от doni.todorova (1245 точки)


0
Този мейл никой не го чете. Пиши на academy [at] telerik.com

от Nikolay.IT (39117 точки)

0
Всъщност съм сгрешила имейла тук, пратила съм запитване на правилния имейл, но все още нямам отговор. Предполагам защото не е голям проблем различния адрес в bgcoder.

от doni.todorova (1245 точки)


0
Не би трябвало да е проблем. До колкото ми е известно, на изпитите през декември профилите са уеднаквявани по студентския номер, който си въвеждаш преди да започнеш да решаваш задачите. С други думи, ако той ти е верен, няма за какво да се притесняваш! :)

от ivaylo.kenov (30760 точки)