Уеб разработка с Python и Django!


14

Хора, има Python и Django семинар на 03. Февруари (неделя), бързайте докато има места!!! Отивайте на:

http://academy.telerik.com/seminars/python-and-django-development

Жестоко, Python is the best! :)

 

edit: Сменена категория
Отговори3
Лекторът Емил Филипов е много добър!
Препоръчвам семинара на всички, които искат да се занимават сериозно с Web development. Имайте предвид, че ASP.NET MVC е много подобна технология на Django, така че голяма част от знанията за Django ще може да ги прилагате почти директно в ASP.NET MVC.
Наков

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
Може ли да кажеш какво ти е личното мнение за Python и Django, понеже от лекциите съм останал с впечатление, че не си много фен на Python, което пък е оборено от факта, че е организиран този семинар.

от AlexPopov (1568 точки)


4
Ужас, ще ме побъркате с тея курсове. Трябва да уча за сесия, а академията яко ме зарибява с курсове. Ще се ходи задължително ! :D

от Georgi Georgiev 1 (0 точки)


0
Това е еднодневен семинар, така че споко, ще остана време за сесия :)

от AlexPopov (1568 точки)

0
Няма домашни, ще отнеме по-малко време отколкото един цял курс.

от svetlin.nakov (31978 точки)


1
Семинара като workshop ли ще е? Питам с цел да знаем дали ще е необходимо да носим машини (въпреки, че като гледам колко е сгъстена програмата, по-скоро не), но нека някой трейнър да уточни?

от cherokee (1277 точки)


0
Доколкото видях не е уточнено. Но все пак е цял ден курс-а и предполагам, че няма да е зле да си донесем машинките да разцъкаме в нета през почивките поне или пък директно да правим записки :)

от Georgi Georgiev 1 (0 точки)

0
Според мен ще е добре да се носи компютър.

от AlexPopov (1568 точки)0
Какво ниво се очаква от участниците в семинара? Аз знам Python до степен, покриваща почти всичко, включено като материал в учебника на Наков за C# (естествено, с Python synthax), но реално имам нулев опит с разработката на реални приложения, изискващи повече от 300-400 реда код (на който и да е език). Има ли смисъл да посетя семинара или все още не съм достатъчно напреднал?

от petarpenev (3148 точки)


0
Въж програмата - почва се от нула, така че съмнява ме да има проблем :)

от Teodor92 (13062 точки)

0
По-скоро си overqualified :)

от AlexPopov (1568 точки)2

ако искате да се подготвите предварително за семинара, ето онлайн книга за Джанго...


от nikozaha (32 точки)


2
Pyhon е езика светкавица, много бързо се разработва на него. Той до голяма степен ме запали по програмирането, но го знам много по-лошо от колкото ми се иска. Задължително ще се видиме там колега, ако не го научиме за един ден, после пак, според мен той трябва да се знае B) Страхотна инициятива на академията - отново!

от KOCTEHYPKATA (5259 точки)


0
Колеги, а дали някой може да даде малко предварително инфо какво трябва да се инсталира (видаях там някъв framework, ама все пак някой по-светнат ако може да даде акъл ), за да се пише на python? Все пак, няма да се сдържа да седя цял ден без да пиша код. :D

от v_slavchev (1040 точки)


0
Ще има отделено време за демонстриране на инсталацията на Python и Django. Накратко, ако си Win потребител нещата са доста прости - сваляне на .MSI с Python2 в него, Next, Next, готово. Ако използваш някоя друга OS е още по-лесно защото вероятно вече имаш Python :)

от tie (0 точки)


0
Колеги,
Освободих едно място.
Поздрави!

от vphilipov (3591 точки)


0
Аз се записах онлайн, дано материалите се качат бързо. Python-а е страхитен език. Похвално за тази лекция.1

Може ли малко разяснение какво представлява тази регистрация в началото:  9:45 – 10:00


от bbahov (425 точки)


0
Много добър въпрос и аз за същото се чудех :).

от georgi.s.yankov (6219 точки)

0
На много семинари, това обикновено означава, да те отметнат в един списък, че си дошъл. Някъде раздават баджове, не ми се вярва тук да има такива. Предполагам само отмятане по списък и евентуално ако не си се регистрирал, да те регнат :)

от Boris (3959 точки)


0
Колеги,
И аз освободих едно място. Много се извинявам, че е в последния момент, но до последно се надявах да ми стигне времето. Уви, подготовката ми за изпита по C# не върви както ми се искаше и този ден ще ми е доста ценен.

от FeRt1 (2866 точки)