Подобрение на "Записани курсове"


3
От няколко дена си мисля дали да го предложа, та сега като имаме нова категория, се чудя за евентуално подобрение на "Записани курсове", които се намират в профилите ни.
Става дума за това, че сме все още в началото, а пък курсовете, които записваме се увеличават все повече. И тъй като всички видове са на едно място, става леко объркване, за това кои са отминали, кои са в момента и кои предстоят да започнат.
Идеята ми е например да се категоризират в няколко категории, например: C#(програмиране), Уеб дизайн, Външни, Допълнилни. И чрез падащо меню от съответната категория да виждаме, кои са записаните курсове. Съответно да има някакво семпло оцветяване: зелено за приключени, синьо за текущи, еди-какъв си за предстоящи и т.н.
Мисля, че като цяло ще е по-пригледно. :)Отговори4

Според мен едно разделение на настоящи/минали курсове ще е добре да се направи, но все още курсовете не са чак толкова много. Благодарим ти за идеята определено ще направим нещо в тази посока.


от Nikolay.IT (39117 точки)


0
Дори и да не се правят с падащ списък, а просто да се добавят подкатегориите в табличката, ще бъде пригледно и ще върши работа.
Поздрави! :))

от mon_95 (1004 точки)