Създаване на тема за обратна връзка


3

 

Здравейте!

Предвид, че не цялата информация, която се получава, като обратна връзка е конкретно предложение и във връзка със стартиралия курс Споделяне на знания и работа в екип / http://forums.academy.telerik.com/43584 / и по-конкретно в частта Team work / http://forums.academy.telerik.com/35342 / е подходящо създаването на тема за обратна връзка / един от проекти в работна група „Студентски съвет”/ Събиране на обратна връзка/.

Предложение: Създаване на тема за обратна връзка/Feedback/ във форума

Предимства:

Редуциране броя на нови теми с разнородни заглавия

Редуциране на броя съобщения, които се получават по имейл

Събиране на информацията в една тема

По-лесно обработване

Идеята е темата да бъде създадена сега и след избор на екипи и стартирането им да има натрупана база, върху която да се работи от самото начало без да се изисква обратна връзка от курсистите в кратки срокове.

Убедена съм, че при Вас има достатъчно много информация за обработване, но това е начин да бъде обобщена и да улесним екипите, които ще са пряко ангажирани.

 

Диди

 
Отговори2

По повод нашите предложения има отворена нова подкатегория на "Общи приказки" - нарича се "Предложения" и за нея се съобщава в следната тема:

http://forums.academy.telerik.com/53014/

Една единствена тема не би била достатъчна за обратна връзка, тъй като практиката показва, че въпросите и предложенията са разнородни.


от ellapt (6303 точки)


0
Здравей, Ella! Правилно го каза въпроси и предложение. Не всяка обратната връзка е предложение. А аз може би имам и по-различно виждане за предложение. За мен в предложението, освен това което искаме трябва да посочим и начини за постигането му. В противен случай се получава, че само искаме това и онова. Един пример, ако не съм uspqla да го обясня правилно - Изпълнителен директор иска от Вас предложение по даден въпрос. И Вие му казвате, че ще направим един какво си без информация какво е необходимо, как го виждате във времето и т.н.. Това предложение ли е?
http://bg.wiktionary.org/wiki/%D0%BF%D1%80%D0%B5%D0%B4%D0%BB%D0%BE%D0%B6%D0%B5%D0%BD%D0%B8%D0%B5 Синоними на предложение предлагане, оферта проект, мисъл, идея, план инициатива покана съвет, внушение съвещание, обсъждане, разискване, мнение
Да не забравяме, че тази информация ще се обработва от някой. Обобщена информация се обработва много по-лесно. Личен опит. В момента темите за предложения отново ще се превърнат в безкрайни дискусии, в който по-всяка вероятност няма да има точно предложение как дадено нещо да се случи. Диди1
Подкрепям идеята да се намети начин за обратна връзка, със сигурност лекторите биха получили ценна информация. Може би е добре да се помисли как да се прави това анонимно, така хората биха споделяли повече без да се страхуват, че мнението им ще се изтълкува като оплакване, мрънкане и т.н.1

Здравейте!

Споделям мнението на Wile E. Coyote , че при запазване на анонимност ще бъдем по-откровени и ще споделим много повече неща, които ни вълнуват по една или друга причина.

Направих една кратка анонимна анкета, която може да се използва за целите.

 

https://docs.google.com/spreadsheet/viewform?formkey=dDVEWDJNa2hSV0pQVnlfVjRpVGJpZXc6MA#gid=0

Ако някой друг има предложение може да го сподели и да го обсъдим. Все пак ние сме хората, които ще направят и попълват формите за feedback, когато му дойде времето;) 

Поздрави,

Диди