RSS feed от форума на Телерик


0

Здравейте, имам widget за RSS feed на форума на Академията в блога http://graphicstar.eu/blog/.

Вчера го направих и се рефрешваше веднага като има нов коментар или въпрос, но от 2 часа, не ми изкарва нови постове. Въпроса ми е да не би да има някакви по-специални настройки?
Отговори0
И при мен на wordpress.com е така. Възможно е нещо да се прави, нали преди няколко дни форума се премести на нови сървъри. Ще изчакаме.

от cherokee (1277 точки)


1
Имах проблем само онзи ден при миграцията,на телефона и на Desktop widget-а нямам проблем,показва си ми всичко точно.

от immortal (200 точки)


0

И аз имам въпрос относно RSS feed-a  на академията (знам, че не е свързан с rss-a на форума, но не ми се искаше да отварям нова тема, а тук ми се стори по-подходящо от темата за блоговете :) ). Искам да имам RSS към новините от академията, но RSS линкът на главната страница не работи. (пробвах с /feed и /feed=rss). След дълго ровене намерих само feed за форума и  това: http://feeds.feedburner.com/TelerikAcademy , но тук информацията не е особено актуализирана. И така- въпросът ми е, някой случайно да знае линк за новините с по-актуална информация? :) :) :) Мерси предварително :)

EDIT: Оправих се: оказа се, че мога да си направя сама feed към новините. Ето линк, ако някой иска да му излизат новините от академията в блога: http://feedity.com/telerik-com/V1tVVFZa.rss

 


от mariq88 (232 точки)


0

Ползвам този feed  http://forums.academy.telerik.com/feed/qa.rss и на телефона и на линукса съм с него. Силно се надявам,да съм те разбрал правилно.

Поздрави! 


от immortal (200 точки)


0

Бачка се фийда прекрасно. Ползвам го на www.nakov.com (в долния десен ъгъл).


от svetlin.nakov (31978 точки)