[Photoshop] Някой може ли да ми каже колко клипа трябва да има попринцип?


0
Нали първият, който е качен е само един час, а лекцията би трябвало да е от три ?Отговори0

Здравей, ето тук Ина Добрилова, обяснява подробно за курса и защо видеото от първа лекция е само едно.


от dani.georgieva (3072 точки)


0
Благодаря :) ,а това означава ли, че тази седмица няма да има домашна ?

от marielagg (0 точки)

0
Да, за първата лекция няма домашно.

от doni.todorova (1245 точки)1
Здравей,
за да е полезен форумът за повече хора, темите трябва да са ясно и конкретно написани. Затова като задаваш въпрос, първо потърси дали по тази тема вече не е писано. Ако все пак не откриеш инфо, в заглавието трябва да пише за кой курс става въпрос ( [Photoshop] например) и да са добавени възможно най-много тагове (свързани с въпроса разбира се).
Поздрави, Дони

от doni.todorova (1245 точки)


0
Добре, ще знам за напред :)

от marielagg (0 точки)


0

Здравейте!

Аз до вчера бях записан онлайн. Сега гледам са ме записали служебно присъствено - явно са се освободили места. Така че, пропуснах първата лекция. Сега разбирам, че е имало техн.проблем и липсва част от записа. Мисля си обаче, че това е доста важно за всички неприсъствали и за първи път се докосват до Photoshop.

Предлагам да уговорим лектора Дилян Тарашоев да запише отново липсващата част в къщи - без публиката и шума от залата.

Не зная дали му се плаща някакъв хонорар, но ако доброволно съберем по левче от всички онлайн курсисти / или просто желаещи/  - то ще стане прилична сума за да го компенсираме за неудобството.

Така всички ще са доволни и ще си имаме пълната уводна лекция качена.

Поздрави и успех на всички!


от Vladi5rov (934 точки)


0
Здравей, В тази лекция основно се представяха туловете и работните панели във Photoshop, които са много добре показани в презентацията. Целта е по-скоро да се запознаем с тях. Като започне работата по конкретни задачки, ще може да се види всеки инструмент в действие. Поздрави, Дони

от doni.todorova (1245 точки)


1

Здравейте,

Първата лекция по Фотошоп беше много начална и опознавателна за самия интерфейс на програмата, какви тулове има, основи менюта и панели. За тези, които не са били на лекцията или участват  онлайн, за да наваксат, бих препоръчала едно видео от най-първия воден курс по front-end технологии в академията. Лекцията е водена от Иван Жеков и много добре обяснява най-основните неща, които ви трябват, дори засяга и доста теми, които ще се разглеждат по-напред във времето в сегашния курс.

http://www.youtube.com/watch?v=qLb9r5H_XdM&feature=share&list=PL90658164D9011D3B


от desi.docheva (417 точки)