Нови параметри в ICN.bg


9

Здравейте,

Искам да ви уведомя, че от днес аккаунтите в ICN.bg са с нови, много по-големи параметри: 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Също така забелязахме, че имали проблем с ключовете, който трябва да е отстранен още в петък, но ако някой още изпитва затруднение, моля да ми пише на p.nikolov@icn.bg, за да проверим казуса.

 
Отговори0
Много съжалих, че избрах ICN но сега нещатата са ок. Преди параметрите бяха смехотворни.

от Ivaylo (696 точки)


0
Здравейте Ивайло, Параметрите които бяхме вдигнали, бяха такива, каквито от академията поискаха и казаха, че ще ви вършат достатъчна работа, но за да си вършите по-добре работата решихме да ги вдигнем драстично и се надяваме, че това ще ви помогне на всички, да реализирате по-добре проектите си :)

от pavkatar (45 точки)

0
Супер сте! Благодарим :)

от Ivaylo (696 точки)


0

За да не отварям нова тема, ще попитам тук, надявам се , че не се сърдите.

И аз избрах  ICN.bg, но има ли начин да върна хостинга и с кои да се свържа. На мен не ми трябва, в смисъл намерих си по-добър и за да не го хабя, някои ако може да каже как да го върна или просто да си изтрия регистрацията.


от Martin88 (209 точки)


0
Едно голямо браво за ICN. Точно така би подходила една уважаваща клиентите си компания. Аз също бях разочарован от безплатния хостинг като видях, че не може да се ъпгрейдва, но сега гледам - могат да се избират ъпгрейд планове. Това значи ли, че след 2 години ще мога да мина на платения вариант, без да ми се изгубят нещата?

от neofitov (235 точки)


0
Да разбира се! :) Няма да имате проблем. Единствено ще се премести аккаунта на друг сървър, защото този е отделен специално за безплатните хостинги на телерик, но вие нищо няма да разберете от миграцията :)

от pavkatar (45 точки)


0
За да не спамя с нова тема ще попитам тук.
Ако си купим топ левел домейн може ли да го ползваме на въпросният хостинг?

от nikolaikolarov (2177 точки)


0
Да както забелязвате, към аккаунта има 10 parked домейна и 1 addon домейн. Тоест може да насочите до 10 домейна към сайта ви който ще се хоства на субдойна.telerik-students.ord и 1 съвсем отделен сайт.

от pavkatar (45 точки)


0
Благодарим, наистина много благородно от ваша страна, че стимулирате безплатно образоването на бъдещи специалисти и то с повече ресурси от първоначално уговорените.

от stanimir (0 точки)


0
Браво! Параметрите са супер, дори е променен от една на две години. :) Благодарим!

от iveta_dilova (0 точки)


6

Евала на ICN за решението да вдигнат параметрите на безплатния хостинг за студентите от Телерик академията.

Надявам се, че оценявате всичките старания и усилия, които вложихме за да стане реалност проектът за безплатен хостинг за студентите: както от страна на ICN (да направят системата за регистрация с кодове), така и от страна на Superhosting и Host.bg (те също трябваше да направят такава система), както и моя страна (защото лично съм се срещал с всяка от тези фирми да договарям отстъпки и безплатни планове), както и от страна на колегите от Телерик академията, които организираха разпращането на кодовете. Много хора работиха, за да ви предоставим този безьплатен хостинг!

Идеята не беше да противопоставяме фирмите и да "си ги мерим на кой са му по-големи параметрите". В крайна сметка, за да си пуснете блог ви трябва много по-малко отколкото ви дават. След 1-2 години, като почнете работа и ви изтекат абонаметните, едва ли ще вие проблем да си платите по  40 лв на година. И сега и тогава ще имате избор. Уврерявам ви, че всички фирми, с които работим, дават качествена услуга и имат добра поддръжка.

Не искам и нямам право да ги сравнявам. Ако някъде параметрите са различни, това е защото аз отправих запитване към трите фирми за хостинг, който е подходящ за личен блог. Това е разтегливо понятие и всяка фирма го изпълни по различен начин. Ако някой е виновен за различията в параметрите, аз съм! Все пак ви съветвам да оцените качеството на услугата, а не дали имате 2 GB storage? За какво ви е? Филми ли ще качвате? Замислете се! Аз имам 10 сайта (мои, на колеги и родници), които работят от години, и ги побирам на хостинг с 1 GB storage.

Фокусирайте се върху това да си направите хубави блогове, добро съдържание, да направите посещавани блоговете и сайтовете си, да се харесат както на ваши колеги, така и на при интервю за работа да ви носят позитиви. Ако някой надхвърли параметрите на хостинга, значи или ползва нещо неправилно, или наистина е направил ултра посещаван сайт, което не очаквам да се случва масово.

Поздрави,

Наков


от svetlin.nakov (31978 точки)