Microsoft с нова услуга за уеб разработчици


16

 

Microsoft с нова услуга за уеб разработчици

 

modern.IE подобрява поддръжката на Internet Explorer

Kомпанията обяви новата си онлайн услуга modern.IE, която предлага набор от инструменти за подобряване на поддръжката на Internet Explorer за всяка уеб страница.

 

Сайтът предлага няколко инструмента, като сканиране на сорс кода за най-често допусканите грешки, излишна функционалност и несъвместимости. Предлагат се също така и съвети относно най-добрите практики и как по най-подходящия начин да се интегрира функционалност, работеща еднакво добре на всички браузъри и на различни устройства.

Освен това Microsoft предлага промоционален тримесечен достъп до услугата BrowserStack, която дава възможност на разработчиците да тестват своя код през богат набор от браузъри, операционни системи и устройства в облака. 

Цялата статия търсете тук:      http://www.technews.bg/article-28996.html

http://www.modern.ie/
Отговори1
Здравей,
Хаха до къде стигнаха Microsoft да направят специално сайт, който да валидира код за техния браузър :D
Е поне вече има къде да тества човек, благодая за информацията :)
Поздрави,
Борис Гуцев

от Boris (3959 точки)


0
Oпределено имаме нужда от нещо такова. Докато тествах някои от домашните преди време, всичко се чупеше, едва ли не оставаше някакъв фон само . При ИЕ 10 е ок, но назад версиите са отврат- особено 6 и 7 . Мерси за шернатото инфо.

от sveti9505 (25 точки)


0
Здравей,
Това е наистина страхотно, но мен лично факта, че се налага всичко това е безумен. Не знам дали защото все още не съм достатъчно опитен, но не мога да разбера, защо всички могат да правят нещата нормално, само Майкрософт трябва да го изчанчат по техен си начин. Но иначе лично от мен много благодаря за шернатата информация.
Поздрави, Светослав :))

от xellscream (469 точки)