Problem s videoto na teleric saita?


-13
Zdrasti,
Ne mi pokazva nishto na stranicata s videoto veche nqkolko dena ne moga da vidq kakvo e kacheno? http://academy.telerik.com/student-courses/web-design-html-5-css-3-javascript/video - Nai-mnogo mi izkarva cherniq player bez nikakvi videa v playlista. Probvah s windows 7 i s linux i ne stava?
Razbrah che videata sa i v youtube, no koi sa ot moq kurs i koi sa za drugi? Malko pomosht shte mi trqbva B)
Merci za vremeto!
Отговори-2

Лелее хора стига сте ме хранили с тоя отрицателен вод бе surprise За да го напиша наистина 3 дена се мъчих като куче и нещя и нещя да ми ги отвори, не се базикам indecision


от troty (199 точки)


2

Здравей,

без да те нападам по какъвто и да е било начин искам да те посъветвам първо да се вгледаш в това, което си написал и след това се замислиш преди да се чудиш защо е този отрицателен вот. Според мен има няколко причини и те не са само това, че не си могъл да си пуснеш видеата, защото както си разбрал проблема не е бил при теб и само при теб.

1. Писал си на български с латински букви- виж тук!
2. Трябвало е да прегледаш форума за подобни теми и вместо да отваряш нова да попиташ дали има проблем в другите такива- виж тук!
3. За въпроса с видеата в "youtube" също има отворена тема- виж тук!
4. Объркал си името на компанията още във въпроса си- виж тук!

И пак да кажа, че не искам да те обиждам или нападам, но мисля, че просто въпроса ти зададен по този начин е подразнил хората и затова имаш такъв отрицателен вот.

Поздрави
ТС


от todor (5058 точки)


0
Aaaaaaaaaaa B) Е добре, тогава нямам против. Ще си го отнеса сега като съм си го надробил. Виждам какво имаш в предвид, мерси!
Поздрави!

от troty (199 точки)

0
Според мен направо я затваряй тази тема, все пак въпросът вече е решен. Радвам се, че не се сърдиш 8) ПП: Сега видях, че вече си я затворил ;)

от todor (5058 точки)