Семинар за стреса и преодоляването му - на 18 февруари


14

Много се говори за стрес, недостиг на време покрай изпитите и претоварване (и физическо и психическо и емоционално). Ако темата за стреса и справянето с него вие интересна, заповядайте на семинара на НЛП клуба в понеделник (18.02.2013 в академията):

Семинар "Бързи анти-стрес техники – защо и как да ги използваме?" @ НЛП клуб България

Семинар "Бързи анти-стрес техники – защо и как да ги използваме? – 18 февруари 2013"

Както винаги , събитието е безплатно.

Наков
Отговори9
Правенето на секс е убиеца на всякакъв стрес, според мен най-стресирани са учащите в ИТ сектора, защото по цял ден учат, все още не печелят пари, и ако и нямат достъп до секс става опасно.
Лобирам за сайт за запознанства специално за девелопъри и жени, интересуващи се от тях.

от Bootstrapper (0 точки)


0
колега, а за нас жените-девелопъри няма ли да има място в сайта ;) Както обича да казва сина ми - мамо ти не си човек , ти си момиче.

от pdrenovska (2196 точки)

0
"девелопъри" включва и жени, и мъже, иначе жените като по-малък процент от тая група би трябвало да бъдат задоволени откъм внимание.

от Bootstrapper (0 точки)0
Ще може ли да уточните в коя зала ще е събитието, че на едно място пише зала лайт на друго ентерпрайс.

от kanchev_k (319 точки)


0
В голямата зала на втория етаж - Ентерпрайс.

от svetlin.nakov (31978 точки)

0
еми да се оправи инфото в началото.

от simeon.bg (462 точки)


2
Аз се справям със стреса с силови упражнения, разтягания, дихателни техники и медитация 3-4 пъти седмично. Нещо като собсвена йога, пък ако се ходи при кадърен инструктор, няма по-добро!
С удоволствие бих присъствал на този семинар, изглежда много интересен!

от ivaylo.kenov (30760 точки)


0
Интересно звучи този семинар. Мисля да го посетя. Аз лично, боря стреса с още повече стрес, т.е. когато мисля, че не издържам повече и съм започнал да взимам нещата (и себе си) прекалено насериозно, отивам и скачам с бънджи, например. Това е такъв изненадващ стрес за целия организъм, че след това всичко е игра :) И така до следващия път...0
Искам да попитам дали хората които не са от София ще имат възможност за гледане на семинара. Смятам че ще е полезно, защото предполагам, че има много хора като мене които работят, учат в университед, учат в академията и междовременно правят още куп неща. Смятам че този семинар ще е полезен за доста хора :) затова ще бъде страхотно ако семинарът се запише и бъде качен в интернет :)

от tozobg (0 точки)


0
Винаги записваме видео, освен ако лектора ням против. ще запишем и качим видео. Понякога видеото не е като на живо поради спецификата на упражненията.

от svetlin.nakov (31978 точки)


0
На страницата на събитието пише, че ще се проведе в зала “Лайт”, а по-надолу - зала Ентерпрайс. В коя зала ще бъде?
EDIT: сори, сега видях, че Наков е отговорил по-горе.

от doni.todorova (1245 точки)


0
В голямата зала на втория етаж - Ентерпрайс.

от kanchev_k (319 точки)


1
Ей хора, това са пълни глупости с тия анти стрес методи, само ще си навлечете някоя проклетия. Знаете ли че хората които бъркат по кошовете и са клошари някога са били напълно нормални, никой не си е давал сметка че ще стигне до там, никой не се е родил обременен с разни изключения, за това българия е на това дередже щото хората се занимават с разни окултни неща, разни методи за медитации и все глупости за които Могъщя Бог от библията казва, че това е мерзест за него, мерзост означава смрад, отвращение, както дори Наков често използва думата "отвращение".Имам приятели които са били под много по-голям стрес от нас, както и да е, занимавали са се с такива неща и ми казват после след това си си същия, нищо не се е променило, щото проблема не е софтуерен а хардуерен, когото проблема е хардуерен колко и софтуер да качваш не помага ако не се заведе компютъра на производителя или на техник няма да се оправи проблема, така са и хората. Библята казва че човека е лош и директно посочва какъв е проблема, повечето културни учения както днешното постмодернистичкско казва: всичко е наред, човека може да бъде какъвто си иска само да не ми пречи и да не навлиза в моя обсег и това е лудост, нямаме позиция станалисме като магарета, заблуждаваме се с някакви глупости, хората не знаят примерно, че едни от най-важните неща са добрите взаимоотношения и приятелите, ако ти нямаш добри приятели разбирасе че ще си под стрес, разбий си главата да медитираш све тая. айде стига толко, че вече усещам как хората си мислят абе тоя на къв се прави.0
Всичко хубаво, ама това си е твоята гледна точка, не я налагай......та, който смята, че може да му е от полза, да отиде


0
Съжалявам но и ти си от хората които нямат позиция и са станали жетва на общественото мислене. Знаеш ли че хора като Васил Левски, ако могат само за миг да погледнат какво се случва в днешни дни биха се срамували от вас, от агитките които развяват знамената на хората които помним, агитките дори си мислят и се заблуждават че това правили те. Няма хора на кауза има хора на полза, днес няма кауза има полза. Една велика личност защитава по-слабия, той е протекция за околните, бори се за цели. Хората нямат достойнство.