Най-добрият Android Браузър ?


1

Здравейте хора, 

  от скоро имам едно евтино андроид device-че и доста се запалих по света на Android.  "Открих" нова категория в блога си, посветена на дроида и като за 1ва стартова статия, реших да направя едно "проучване", проект. 
Главната цел е да разберем, кой е най-добрия браузър или поне, достатъчно инфомрация, кой браузър какво може и какво не може, чрез ревю и тестване на десетина браузъра. И за да не бъде само моето - самостоятелно мнение (защото все пак съм съвсем нов Android юзър), поставих и анкета, хайде всички заедно да видим, кой браузър ще излезе най-отгоре.

От моя страна, ще се пробвам, да направя достатъчно добро описание на кой браузър, какво може от към дизайн гледна точка, за да се превърне в ресурс - таблица, към която можеш да се обърнеш, ако искаш да си направиш responsive - гъвкав дизайн на страницата, защото вече аудиторията от юзъри не използва само лаптопи и настолни големи монитори и браузъри !

http://roobyx.cloudvps.bg/best-android-browser/

 

 
Отговори0
Зависи с какъв телефон си - ако си с Galaxy S серията, няма по-добър и бърз от вградения.
Ако си с бюджетен телефон, някой по-лек откъм ресурси браузър ще е най-добрия(примерно Opera Mini).
Но при хай-енд телефоните или вградения, или Chrome.

от Bootstrapper (0 точки)


0
Аз съм с ХТЦ и вградения си е супер :)
Хром не ме кефи защото не поддържа флаш, иначе готиното е, че като се логнеш с Гмайл-а и имаш достъп до всичките си боокмаркс, които са ти на Хрома на компютъра (ако си се логнал и там де хаха). И също отворените табове в момента на компютъра можеш да ги виждаш през тела :)
И ФайърФокс за Андроид е доста добър, дори според мен е по-добре от Хрома за Андроид. :)

от kalin4o (487 точки)


0
То въобще няма да има нови версии на флаш плейър за андроид, даже в стора май го няма, но винаги може да се дръпне от някъде.

от Bootstrapper (0 точки)

0
Да няма да го поддържат повече, принципно от сайт-а на Адобе можеш да си го дръпнеш последната версия и то ако не си с Андроид 4.1 и нагоре. Ако с 4.0 и надолу няма проблеми бачка си :) Иначе за 4.1 има някакви преработени версии които уж работят с някои браузъри.

от kalin4o (487 точки)


0
Аз също доста ползвах стоковия но сега минах на хром и за сега е доста добър(ха телефона става въпрос).Проблемът ми идва с таблета и неговия мулти таскинг.Когато пуснеш нещо било то в Ютуб или някаква музика след минимизиране музиката/клипчето спира. След доста търсене ми попадна един браузър който си седи постоянно на десктопа и можеш да си слушаш музика или да гледаш клипове докато правиш други неща на таблета.Някой ако има интерес мога да напиша точно името че не се сещам сега.

от borro (15 точки)


0
Ами драсни ми един коментар тук: http://roobyx.cloudvps.bg/best-android-browser/ за да мога да го добавя в списъка и да му направя ревю ;)
Благодаря ти, предварително!

от jahmmin (766 точки)