Кои курсове свършиха?


1

Някой знае ли дали курсовете

  • "Уеб видео - монтаж и пост продукция";
  • "Photoshop за уеб, печат и видео" (на Английски);
  • 3ds  Max - анимация, симулация и ефекти" ;

са свършили вече?
Отговори0

Здравей, ако нямаш регистрация в http://telerikacademy.com , то съветвам те да си направиш. Там в секцията курсове, има описани всички активни курсове, датите до които могат да бъдат записани присъствено и онлайн, както и датите на които започват. В момента не виждам нито един от трите курса, за които питаш, така че са минали. Вторият със сигурност приключи, тъй като ходих на изпит миналия месец.


от pdrenovska (2196 точки)


0
Да, аз имам регистрация. Благодаря за инфото.

от pe6eto (222 точки)


0
И трите приключиха отдавна: Уеб видео и 3ds Max свършиха преди Photoshop-a. В момента тече курс по Photoshop (на български), но както каза колегата, ти трябва регистрация, за да може да го видиш (и материалите по него).

от cherokee (1277 точки)


0
Да, аз имам регистрация и съм записан за курсовете Online, но понеже спряха да пускат лекции, а пък аз не знам дали са свършили и за това питам ако някой, който е бил присъствено знае. Преди седмица-две пуснаха една лекция в курса по Photoshop, който е на Английски, а тя се оказа, че е за 3d Max. Както и да е. Благодаря за инфото и успех.

от pe6eto (222 точки)

0
За момента не са качили нови видеа, но пък за сметка на това оправиха звука на първите. Но курса не е свършил - мисля, че трябва да е към 11-12 лекции (някъде такова число беше споменато). Спомням си, че след 6-та ще има тест.

от cherokee (1277 точки)


1
Здравейте, не трабва ли да се прекатегоризира този въпрос, да не бъде сред важните?

от ellapt (6303 точки)


0
Може би "Външни курсове" би било добре, защото и трите споменати са такива.

от cherokee (1277 точки)

0
Поправено :)

от Teodor92 (13062 точки)